Stormberg

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Stormberg kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Stormberg:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Stormberg erbjuder högkvalitativa produkter med bra passform för barn och personer med breda höfter och lår (77%). Leveranserna är snabba och effektiva, även om vissa kunder kan ha svårigheter att beställa till Sverige och saknar returpapper (55%). Kundservicen är bra och visar omtanke om kunderna, även om vissa justeringar behövs för perfekt passform (80%). Kommunikationen är blandad med positiva och negativa åsikter, där vissa kunder upplever problem med beställningsbekräftelse och returpapper (40% positiva, 60% negativa). Hemsidan erbjuder högkvalitativa produkter och en användarvänlig shoppingupplevelse, men vissa kunder kan ha problem med returprocessen och tillgänglighet av returpapper (70%). Returpolicyn får blandade recensioner och kan förbättras för att öka kundnöjdheten (30%). Sammantaget erbjuder Stormberg bra kvalitet och passande kläder, men kan förbättra kommunikationen och returprocessen för att öka kundtillfredsställelsen.

Produkt

👍 198   👎 56

Produkterna från Stormberg är av hög kvalitet och passar bra för barn. Fritidskläderna har en perfekt passform för breda höfter och lår med bra knappar och smarta funktioner. De snygga capribyxorna är bekväma och torkar snabbt. Dock kan kardborren under tryckknappen vara onödig och riskera att skava. Det finns olika behov av anpassning för olika kroppstyper och storlekar, men överlag erbjuder Stormberg ett bra urval av kvalitetskläder för olika ändamål. (77%)

Leverans

“Skickar INKASSO innan faktura”

👍 65   👎 14

Stormberg levererar snabbt och effektivt, vilket uppskattas av många kunder. Det är enkelt att beställa och man får regelbundna uppdateringar om leveransen. Produkterna passar bra för personer med breda höfter och lår samt under graviditet, men vissa kunder upplever svårigheter att beställa till Sverige och saknar returpapper. Trots dessa nackdelar anses Stormberg erbjuda bra kvalitet och passande kläder för barn och vuxna. (55%)

Kundtjänst

“Skickar INKASSO innan faktura”

👍 48   👎 16

Stormberg erbjuder en bra kundservice med pålitliga och lätta att ha att göra med. Kundtjänsten anses vara bra av många kunder, även om vissa tycker att vissa justeringar behövs för att passformen ska bli perfekt. Leveransen är smidig och bra enligt recensionerna, och företaget visar omtanke om sina kunder. Det finns en särskild uppskattning för deras miljöhänsyn. (80%)

Kommunikation

“Reklamerar”

👍 32   👎 12

Kommunikationen från Stormberg är en blandning av positiva och negativa åsikter. Å ena sidan är det enkelt att beställa och kunder får uppdateringar om sitt köp, men det verkar vara problematiskt att få en beställningsbekräftelse och att hitta information om returpapper. Dessutom finns det en ojämn tillgänglighet för Sverige och vissa detaljer på produkterna kan uppfattas som onödiga eller obekväma. Trots detta upplever många kunder en bra service och kommunikation från Stormberg. (40% positiva, 60% negativa)

Webbplats

“Reklamerar”

👍 7   👎 9

Stormbergs hemsida har bra funktioner för online shopping med en användarvänlig design (90%). De fantastiska tröjorna erbjuder funktioner för att reglera värme och är tillverkade av naturmaterial som ull (85%). Kunder uppskattar den goda kvaliteten och passformen på produkterna (80%). En nackdel kan vara bristen på returpapper och problem med att skriva ut det utan tillgång till en skrivare (70%). Det finns även önskemål om att förbättra designen på tryckknappen och att inkludera returpapper i beställningarna (60%). Overall, Stormbergs hemsida erbjuder högkvalitativa produkter och en användarvänlig shoppingupplevelse, men vissa kunder kan ha problem med returprocessen och tillgängligheten av papper.

Returpolicy

👍 8   👎 13

Stormbergs returpolicy har blandade recensioner bland kunderna. Många klagar på att de saknar returpapper, vilket kan göra det svårt att genomföra en retur. Dock är det enkelt att hitta var man ska skriva ut returpapper när det väl finns tillgängligt. En del kunder har behövt sy om plaggen för att de ska passa, men andra är nöjda med tröjornas kvalitet och förmåga att reglera värmen. Sammantaget verkar Stormbergs returpolicy vara något rörig och kan förbättras för att öka kundnöjdheten. (30%)


Om Stormberg

Stormberg är en norsk sportklädesmärke som grundades och lanserades i Norge. Företaget utvecklar, designar och säljer sport- och friluftskläder till hela familjen. Stormberg är idag Norges mest sålda klädesmärke inom friluftsliv och sport och har även webbutiker i Norge, Sverige och Finland. Sedan 2008 har Stormberg varit ett klimatneutralt företag och erbjuder klimatneutrala produkter. Företaget har en stark miljö- och socialt ansvar, och anställer personer som annars haft svårt att komma ut på arbetsmarknaden. Stormberg erbjuder kläder till barn, juniorer, damer och herrar och har en outlet där produkter säljs till bra priser och erbjudanden. Leveranstiden är vanligtvis mellan 2-5 arbetsdagar och fraktkostnaden är 79 kronor. Betalning kan göras med kort, faktura, delbetalning eller PayPal. Kunden har 100 dagars öppet köp och garantin för plaggen gäller i 3 år. Kunden kan också prenumerera på Stormbergs nyhetsbrev för att få nyheter och erbjudanden direkt till sin e-post. Kunden kan kontakta Stormberg via e-post, chatt på deras webbplats eller via Facebook vid eventuella reklamationer eller frågor.


Kontaktinformation

🌐 www.stormberg.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv