Stocksholm

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3 för Stocksholm kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Stocksholm:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Stocksholm erbjuder en produkt med extremt hög riskprofil (100%), vilket kan vara en nackdel för vissa investerare. Trots bristande erfarenhet hos personalen (75%) har produkten gett positiv avkastning på vissa konton (60%) och andra portföljer har haft höga avkastningar (90%). Kundservicen är trevlig och hjälpsam (75%), men oerfarenheten kan leda till missförstånd (25%). Kommunikationen är blandad med positiva och informativa medarbetare men bristande erfarenhet och kunskap (33% / 67%). Sammantaget erbjuder Stocksholm en högriskinvestering med potential för hög avkastning för de som är villiga att ta risken.

Produkt

“Riskprofil - Extremt hög”

👍 5   👎 7

Produkten från Stocksholm har en extremt hög riskprofil (100%), vilket kan vara en nackdel för vissa investerare. Personalens bristande erfarenhet och kunskap kan vara ett hinder för en lyckad investering (75%). Trots negativ avkastning på Sverigekontot och fluktuerande USA-konto har produkten gett positiv avkastning på eget USA-konto och jämfört med Stockholmsbörsen (60%). Andra portföljer har gett hög avkastning, vilket kan vara ett plus för den som söker bra avkastning (90%). Sammantaget är produkten från Stocksholm en högriskinvestering med potential för hög avkastning för de som är beredda att ta den risken.

Kundtjänst

👍 2   👎 1

Stocksholms kundservice har mycket trevliga och sociala medarbetare, vilket uppskattas av många kunder (75%). Tyvärr verkar personalen också vara oerfaren och oinformerad, vilket kan leda till missförstånd och långsamma processer (25%). Samtidigt är de extremt trevliga, informativa och hjälpsamma när de är korrekt informerade, vilket ger en positiv upplevelse för kunderna (90%).

Kommunikation

“Riskprofil - Extremt hög”

👍 1   👎 2

Kommunikationen på Stocksholm verkar vara blandad. De har extremt trevliga, informativa och hjälpsamma medarbetare, vilket ger en positiv upplevelse (33%). Å andra sidan verkar personalen vara oerfaren och oinformerad, vilket kan leda till förlust på investeringar (67%). Sammantaget verkar det finnas rum för förbättring när det gäller erfarenhet och kunskap hos personalen.


Om Stocksholm

Stocksholm är ett företag inom finansbranschen som erbjuder investeringstjänster till sina kunder. Företaget grundades med visionen att göra investeringar tillgängliga för alla, oavsett tidigare kunskaper eller erfarenheter. Stocksholm strävar efter att underlätta investeringsprocessen genom sin investeringsalgoritm som överträffar marknadsindexet. Deras algoritm använder en momentumstrategi och dataanalys för att identifiera gynnsamma aktier åt sina medlemmar. Stocksholm erbjuder även prognosverktyg för att hjälpa kunderna planera sin ekonomiska frihet. Med fokus på enkelhet och användarvänlighet strävar Stocksholm efter att hjälpa sina kunder att nå sina finansiella mål.


Kontaktinformation

🌐 stocksholm.comKategorier

Nätbutiker | Mode