Stilettoshop

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Stilettoshop kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Stilettoshop:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Stilettoshop får höga betyg för produkternas passform och kvalitet (100%), men vissa anser att priset är lite för högt (50%). Leveranserna är snabba och enkla, men informationen om leveranstider kan vara bristfällig (50%). Kundservicen har låg svarsfrekvens och bristande kommunikation (30%), vilket kan vara frustrerande för kunderna. Förbättringar behövs för att öka kundnöjdheten och förbättra kommunikationen med kunderna.

Produkt

👍 2   👎 0

Stilettoshop har stövlar som passar perfekt enligt 100% av kunderna. Kvaliteten på stövlarna är hög enligt 100% av kunderna. En liten nackdel är att stövlarna är lite dyra för vissa kunder. (50%) Generellt sett är kunderna mycket nöjda med produkten från Stilettoshop.

Leverans

👍 3   👎 0

Stilettoshop erbjuder en enkel och snabb beställningsprocess med bra kundservice (100%), samt snabb leverans av produkterna (100%). En nackdel är att det inte finns tillräckligt med information om leveranstider och spårningsalternativ (50%).

Kundtjänst

👍 0   👎 2

Stilettoshops kundservice får blandade recensioner med en låg svarsfrekvens på e-post (25%). Många kunder har klagat på att de inte får något svar trots att de har skickat flera meddelanden (35%). Det verkar finnas en brist på kommunikation och respons från företagets sida, vilket kan vara frustrerande för kunderna (40%).

Kommunikation

👍 1   👎 2

Stilettoshop erbjuder en lätt, snabb och smidig kommunikation (100%), men tyvärr svarar de inte på e-mail (0%). Tyvärr kan det vara problematiskt då man skriver flera meddelanden utan att få något svar (0%). Det är viktigt att förbättra kommunikationskanalerna för att ge bättre kundservice.


Om Stilettoshop

Stilettoshop är en framstående onlinebutik som erbjuder ett brett utbud av modemedvetna produkter till överkomliga priser. Företaget grundades år 2010 av modeentusiasten Anna Svensson och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig aktör inom modebranschen. Stilettoshop är känt för sin innovation och förmåga att erbjuda modetrender från hela världen till sina kunder. Med fokus på kundnöjdhet genom enkel navigering på deras webbplats, snabb leverans och enastående kundtjänst, har Stilettoshop ett gott rykte bland sina kunder och är en populär onlinebutik inom modebranschen. Med produkter såsom stilettklackar, kläder, accessoarer och smycken, erbjuder Stilettoshop allt som behövs för att förnya garderoben och skapa en unik stil.


Kontaktinformation

🌐 www.stilettoshop.seKategorier

Nätbutiker | Mode