Star Stable

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Star Stable kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Star Stable:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Star Stable, ett populärt spel, hyllas för sina olika gångarter och möjligheten att se hästen i hagen. Dess enkla funktioner och många hästar utan krav på medlemskap uppskattas. Leveranstiden är långsam och vissa problem kan uppstå med uppdrag utan medlemskap. Kundtjänsten är professionell men kan vara svår att få kontakt med. Kommunikationen och svaren från företaget kan vara frustrerande för vissa spelare. Trots detta är Star Stable ett underhållande spel med få returproblem (70%).

Produkt

👍 7   👎 3

Star Stable är ett populärt spel som hyllas för sina olika gångarter och möjligheten att se hästen i hagen (100%). Dessutom erbjuder spelet hästar med personligheter och enkla funktioner som att hämta utrustning från garderoben (90%). Många uppskattar det stora antalet hästar och att det inte krävs Star Rider-medlemskap för att utforska andra områden av Jorvik (80%). Trots att spelet är välgjort och roligt, finns det vissa problem att ta hänsyn till (60%).

Leverans

👍 1   👎 3

Star Stable har en enkel och användarvänlig plattform för att hämta och använda utrustning (100%). Tyvärr är leveranstiden långsam (0%) och det finns problem med att utföra uppdrag utan att vara en Star Rider (25%). Det kan vara svårt att vinna prispengar på ett rättvist sätt (50%).

Kundtjänst

“Hänvisar till underleverantörer vid minderårigt köp”

“Måste bevisa godkännande från målsman”

“Dröjer med kreditering vid tveksamhet om minderåriga köp”

“Hänvisar till underleverantörer”

👍 3   👎 4

Star Stables kundtjänst får beröm för att vara bra och de ger god service med (100%) professionalism. Tyvärr kan det vara svårt att få svar från dem och vissa spelare fuskar, vilket kan skapa problem med spelet. Sammantaget är kundtjänsten bra men har rum för förbättringar för att upprätthålla spelarnas positiva upplevelse.

Kommunikation

👍 3   👎 4

Star Stable har en tydlig visuell kommunikation med möjligheten att se grimskaftet och hästen i hagen, vilket uppskattas av spelarna (20%). Spelet är välgjort och erbjuder en bra spelupplevelse (20%). Tyvärr är det svårt att få svar från Star Stable vid eventuella problem eller frågor, vilket kan vara frustrerande för spelarna (40%). Det finns även problem med att utföra uppdrag i Jorvik för icke-Star Riders, vilket kan begränsa spelandet för vissa (20%). Sammanfattningsvis är Star Stable ett bra spel men bristen på effektiv kommunikation kan vara ett en nackdel för vissa spelare.

Webbplats

👍 2   👎 1

Star Stable är ett populärt onlinespel med hästar som har fått positiva recensioner för sin kvalitet och design. Många användare uppskattar spelets skönhet och engagerande upplevelse, medan vissa klagar på en virusproblem relaterat till en annan spelare. Trots detta är majoriteten nöjda med den underhållande upplevelsen som Star Stable erbjuder. (60%)

Returpolicy

“Återbetalar inte när minderårig genomfört köp”

👍 1   👎 0

Star Stable erbjuder en enkel och problemfri returpolicy där det är lätt att returnera varor (90%). Dock kan det finnas förbättringsområden när det gäller kommunikationen kring hur lång tid det tar att få tillbaka återbetalningen (80%).


Om Star Stable

Star Stable Entertainment AB, ofta bara kallad Star Stable, är ett svenskt företag som grundades 2011. Företaget är mest känt för att utveckla och publicera det onlinebaserade datorspelet Star Stable Online, ett MMORPG (massively multiplayer online role-playing game) riktat främst till en yngre publik, speciellt tjejer. Spelet är centrerat kring virtual hästskötsel och ridning samt utforskning och äventyr i den fiktiva världen Jorvik. Sedan starten har Star Stable vuxit till att bli en global verksamhet med miljontals användare runt om i världen. Företaget engagerar sig även i community-byggande aktiviteter och evenemang både online och offline för att främja en positiv och inkluderande spelkultur.


Kontaktinformation

🌐 starstable.comKategorier

Tjänster | Mjukvara