SQRTN

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.2 för SQRTN kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SQRTN:

TrustPilot (19)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. SQRTNs webbplats har snabb och enkel hämtning (100%), tydlig information om produkten (100%), unika kläder (100%), lätt att handla från (100%), storleksguider och enkla beställningar (100%), användarvänlig hemsida (100%). Tyvärr finns det felaktig lagerstatus på webbplatsen (90%). Kunden är nöjd med kvaliteten på produkterna och leveransen är snabb (100%). Hemsidan är snygg och nostalgisk (100%). Totalt sett en bra upplevelse med SQRTNs webbplats.

“Snabb och enkel hämtning”

👍 13   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Anneli Jakobsson - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb och enkel hämtning