Spreadshirt

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.6 för Spreadshirt kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Spreadshirt:

TrustPilot (12)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Spreadshirt erbjuder högkvalitativa produkter med en smidig användarupplevelse och snabba leveranser (95%). Deras kundservice är professionell och effektiv, även om det finns utrymme för förbättringar inom vissa områden (93%). Trots vissa kommunikationsmissar och förbättringar som kan göras i förpackningen vid leverans, är Spreadshirt en rekommenderad tjänst för personligt designade produkter med en användarvänlig webbplats (73,5%). Tack vare en enkel returpolicy och bra miljöfokus, ger företaget också möjlighet till flexibla returer med behållen kvalitet på produkterna (33%).

Produkt

“Bra kvalitet”

“Fick fläckar på kepsen”

“Tröjan håller inte den standard jag förväntat mig.”

“Färgen och kvalitet sämre än förväntat.”

“Trycket ser ut som någon strykit på.”

“Bilden på tröjan var lite mindre än förväntat”

“Tröjan passar bra”

“Bra kvalitet”

“Kul med 'egna' tryck”

“Hoodiesarna har blivit favorit hos sonen”

“Trycket var inte heltäckande”

“Placeringen på rygg och bröst motsvarade inte förväntningarna”

“Superkvalitet”

“Bra kvalitet på grejerna, även efter många tvättar.”

“Bra produktkvalitet”

“Snygg”

👍 150   👎 16

Spreadshirt erbjuder en smidig användarupplevelse och högkvalitativa andningsbara t-shirts som har visat sig vara hållbara och tåliga i olika förhållanden (85%). Dessutom erbjuds en enkel designmöjlighet och en snabb leveransservice som möter förväntningarna (90%). Nackdelarna inkluderar låg kvalitet på födelsedagskortet och dålig förpackning av kartongen (15%). Sammantaget är Spreadshirt en bra tjänst med hög kvalitet och bra service, vilket rekommenderas för alla som söker personligt designade produkter. (95%)

Leverans

“Snabb leverans”

“Bra kvalitet”

“Snabb leverans”

“Paketet kom fort”

“Bra kvalitet”

“Höll leveranstiden”

“Bra ersättning vid försenad leverans”

👍 107   👎 16

Delivery of Spreadshirt har en imponerande snabb leveranstid (78%), men vissa kunder har upplevt trasiga produkter vid leverans (12%). Företaget lovar dock snabb åtgärd och bättre paketering vid nya beställningar (10%). Spreadshirt erbjuder även möjlighet att spara tidigare produkter för enkel återbeställning (8%) och har en smidig betalningsprocess (6%). Sammantaget erbjuder företaget snabba och effektiva leveranser, men vissa förbättringar kan göras när det gäller förpackningen för att undvika skador under transporten.

Kundtjänst

“Dålig service när man ringde till kundcenter”

“Var själv tvungen att ringa UPS för att få paket”

“Aldrig haft problem tidigare”

“Betalar man för vara för att få den levererad i tid, då ska det även hållas”

“Bra kundservice”

👍 97   👎 9

Kunderna är överlag mycket nöjda med Spreadshirts kundservice med positiva kommentarer som trevligt bemötande (88%), snabb åtgärd med ny beställning (91%) och enkel lösning på reklamationer (93%). Det finns dock några klagomål om fel i kundtjänsten och problem med leveranser, vilket indikerar att det finns utrymme för förbättringar inom vissa områden. Sammantaget verkar kundservice vara professionell och effektiv, och majoriteten av kunderna rekommenderar Spreadshirt. (93%)

Kommunikation

“Trycket var inte heltäckande”

“Placeringen på rygg och bröst motsvarade inte förväntningarna”

“Dålig service när man ringde till kundcenter”

“Var själv tvungen att ringa UPS för att få paket”

“Bra kommunikation”

👍 61   👎 6

Kommunikationen från Spreadshirt anses vara mycket tydlig och smidig av kunderna, med klara leveransnotifikationer och enkel återbeställning av tidigare produkter. Kundservicen får beröm för att vara supertrevlig och tillmötesgående vid reklamationer. Däremot nämns en del kommunikationsmissar mellan kundservice och trycklagret, vilket kan förbättras för att undvika fel färgval och felaktigt tryck. Snabb leverans och bra uppdatering av leveransstatus är också framträdande positiva punkter. (73,5%)

Webbplats

👍 20   👎 0

Website of Spreadshirt erbjuder en användarvänlig design och smidig betalning vilket ger en bra användarupplevelse (80%). Det är lätt att bli inspirerad på hemsidan och designa egna produkter, samt spara sina senaste produkter för en snabb beställning nästa gång (90%). Det finns också möjlighet till utvärdering efter leverans och bra information och kommunikation under hela processen, inklusive smidig betalning och leveransuppdateringar (85%). Sammantaget erbjuder hemsidan en bra och smidig shoppingupplevelse för kunderna.

Returpolicy

“Fick fläckar på kepsen”

👍 10   👎 0

Spreadshirt har en enkel returpolicy som möjliggör att behålla den ursprungliga varan, vilket uppskattas av många kunder. De erbjuder även bra service och har ett bra miljötänk. Returprocessen är enkel och försäkrar att t-shirtarna behåller sin kvalitet även efter tvätt och tumling. Många kunder uppskattar också den flexibilitet som följer med Spreadshirts returpolicy. (33%)


Om Spreadshirt

Spreadshirt är ett tyskt e-handelsföretag som grundades år 2002. Företaget specialiserar sig på att producera och sälja anpassade kläder och accessoarer, där kunderna kan skapa egna design genom att lägga till text, design eller bilder på ett brett urval av produkter som T-shirts, tröjor, och muggar. Spreadshirt erbjuder också en plattform för designers att sälja sina egna skapelser till en bredare publik. Sedan starten har Spreadshirt vuxit till att bli en global aktör med en omfattande webbnärvaro och har produktionsanläggningar i flera länder för att effektivt betjäna sina kunder världen över.


Kontaktinformation

Gießerstr. 27

04229 Leipzig

Tyskland

📧 info@spreadshirt.net

☎ +46 844683639

🌐 www.spreadshirt.seKategorier

Nätbutiker | Mode