Speedline

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Speedline kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Speedline:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Speedline erbjuder en snabb och pålitlig leveransservice med välpaketerade produkter och effektiv kundservice. Med billigare priser, ett stort sortiment och bonusartiklar som extra överraskningar får kunderna en bra shoppingupplevelse. Trots vissa brister i produktinformation och kommunikation, erbjuder Speedline en utmärkt kundservice med generösa åtgärder vid eventuella problem. Totalt sett är Speedline en pålitlig aktör på marknaden med hög kvalitet på produkter och effektiv hantering av kundärenden.

Produkt

👍 70   👎 7

Speedline erbjuder mycket snabb och smidig leverans (95%), billigare produkter än andra (90%) och inkluderar också godis och klistermärken som extra överraskningar (85%). Enormt sortiment (100%) och hjälp att hitta delar till de flesta mopparna (95%) erbjuds. Paketeringen är bra (80%) och konkurrenskraftiga priser garanteras (95%). Dock kan brist på information om produkten (70%) och otydliga produktbeskrivningar (80%) vara nackdelar. Sammantaget erbjuder Speedline en utmärkt kundservice med hög kvalitet på produkterna och snabb leverans.

Leverans

👍 45   👎 0

Speedline levererar väldigt snabbt med en smidig service och välpaketerade produkter. Kundservice är effektiv med snabba svar och eventuella fel åtgärdas direkt. Bonusartiklar ingår ibland i leveransen och även returer eller garantianspråk hanteras utan problem. Sammantaget ger Speedline en snabb och pålitlig leveransservice med nöjda kunder. (78.5%)

Kundtjänst

“Riktigt bra service”

👍 66   👎 1

Speedlines kundservice har mycket att erbjuda med en hög grad av professionalism och effektivitet. Kundtjänsten har en responsiv och hjälpsam attityd, vilket uppskattas av många kunder (94%). Dessutom erbjuds generösa åtgärder vid problem, såsom återbetalning och ersättning utan extra kostnad (91%). En lättnavigerad webbshop och en kundtjänst tillgänglig via telefon är ytterligare fördelar som gör Speedline till en pålitlig aktör på marknaden (88%). Sammantaget får Speedline höga betyg för sin utmärkta kundservice och effektiva hantering av kundärenden (96%).

Kommunikation

👍 16   👎 8

Kommunikationen hos Speedline får beröm för snabba svar och fantastisk kundservice. Det finns möjlighet att tala med en livs levande människa och webbplatsen har tydlig information. Dock kan bristen på information om längder och passform, tvetydig marknadsföring och otydliga produktbeskrivningar förbättras. (65%)

Webbplats

“Bra hemsida”

👍 23   👎 0

Speedline är en mycket bra webbplats med lättanvänd hemsida och smidigt beställningsförfarande (90%). Det är enkelt att hitta delar till de flesta mopparna och betalningen är enkel och snabb (95%). Webbplatsen har bra kundtjänst och tydlig information vilket gör det lätt att hitta rätt delar (92%). Detaljerade beskrivningar och snabb leverans bidrar till en perfekt shoppingupplevelse (88%).

Returpolicy

👍 5   👎 0

Speedlines returpolicy har visat sig vara generös och effektiv enligt flera recensioner. Kundservice har uppskattats för att hantera återbetalningar smidigt och utan problem. Kunder har fått defekta produkter utbytta utan krångel och har varit nöjda med företagets generösa hantering av returer. Sammantaget verkar Speedlines returpolicy vara både kundvänlig och effektiv. (83.33%)


Om Speedline

Speedline är ett företag som är verksamt online i flera olika länder och de har valt att erbjuda sina kunder produkter relaterade till motorcyklar och liknande produkter. Företaget grundades år 1998 i Danmark och började med en liten fysisk butik inom motorcykelbranschen. År 2003 skapade de sin egen nätbutik och har sedan dess växt och etablerat flera nätbutiker runt om i Norden. Idag arbetar 19 personer på heltid på företaget. Speedline erbjuder kunder möjligheten att bläddra igenom olika kategorier på deras hemsida och erbjuder gratis frakt vid beställningar över 199 euro. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post eller telefon och svarar inom 24 timmar på vardagar.


Kontaktinformation

🌐 speed-line.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik