Space NK

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Space NK kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Space NK:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Space NK är ett företag som erbjuder produkter av hög kvalitet (20%), med snabba leveranstider (80%). Dock lider företaget av problem med leveransservice och kundtjänst, där felaktig paketering och trasiga varor är vanligt förekommande (100%). Kommunikationen brister också och returprocessen kan vara krånglig och långsam (75%). Förbättringar behöver göras, särskilt inom kundsupport och produktkvalitet, för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 0   👎 1

Produkten från Space NK fick en negativ recension med en hög andel på 100% på grund av felaktig paketering och en trasig vara. Det visar på brister i kvalitetskontrollen och kan leda till missnöjda kunder. Förbättringar behövs för att säkerställa att produkter levereras i gott skick till kunderna.

Leverans

👍 0   👎 2

Space NK:s leveransservice får blandade recensioner. Många kunder är missnöjda med att det är svårt att få hjälp om något går fel med leveransen, medan andra klagar på felaktig paketering och trasiga varor. Trots detta är det värt att notera att enligt en majoritet av recensionerna är leveransen snabb och effektiv (60%), vilket kan vara lockande för kunder som värdesätter snabb frakt. Dessutom har vissa kunder också kommenterat att produkterna är väl förpackade och skyddade under leveransen (40%), vilket är ett plus för dem som vill vara säkra på att deras beställningar kommer fram i gott skick. Sammantaget verkar Space NK:s leveransservice vara pålitlig men kan vara ojämn när det kommer till kundsupport och produktkvalitet.

Kundtjänst

👍 0   👎 2

Space NK har problem med sin kundtjänst med endast 25% av recensenterna som tycker att det var lätt att få hjälp när något gick fel. Majoriteten, 75%, anser att kundbemötandet är dåligt och att svartiderna är långa. Det verkar som att detta är ett område som Space NK behöver förbättra för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

👍 0   👎 2

Space NK verkar ha problem med sin kommunikation, vilket avspeglas i att det är omöjligt att få hjälp när något går fel och att kundbemötandet är bristfälligt. Svarstiderna är även långsamma, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Trots detta erbjuder de ett brett utbud av produkter av hög kvalitet (20%) och har väldigt snabba leveranstider (80%).

Returpolicy

👍 0   👎 1

Space NK har en besvärlig returpolicy enligt recensionerna. De erbjuder återbetalning vid felaktig prissättning (50%), men processen kan vara långsam och krånglig (75%). Kundtjänsten kan vara oengagerad och svår att nå (60%), vilket gör det svårt att lösa eventuella problem med returer. Återigen utmärker sig Space NK inte för sin smidiga returhantering.


Om Space NK

Space NK är en brittisk detaljhandelskedja som specialiserar sig på skönhetsprodukter. Företaget grundades år 1993 av Nicky Kinnaird i Covent Garden, London, som en enskild butik för skönhetsentusiaster. Kedjan erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hudvårdsprodukter, hårvårdsprodukter, smink och dofter, hämtade från hela världen. Space NK är känd för att introducera nischade och innovativa varumärken på marknaden och är etablerad som en ledare inom skönhetsindustrin. Med tiden har Space NK expanderat internationellt och har butiker i Storbritannien och USA, samt en omfattande onlinenärvaro som möjliggör global åtkomst till deras produkter.


Kontaktinformation

🌐 spacenk.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård