Sobelia

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Sobelia kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sobelia:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sobelia erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter med snabba leveranser, vilket uppskattas av många kunder. Trots detta finns det vissa problem med felaktiga leveranser och returprocessen, samt brister i produktbeskrivningarna och tillgängligheten i Sverige. Kundtjänsten anses vara bra med snabb support, men det finns utrymme för förbättringar. Kommunikationen har varit en svag punkt med bristande tydlighet, vilket kan förbättras för att öka kundtillfredsställelsen. Returneringsprocessen efter felaktiga leveranser har varit besvärlig för många kunder, och trots att det finns möjlighet att returnera produkter kan det vara problematiskt för vissa. Sammantaget erbjuder Sobelia en bekväm och snabb shoppingupplevelse, men det finns utmaningar att tackla för att säkerställa en bättre kundtillfredsställelse.

Produkt

👍 6   👎 4

Sobelia erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter (60%) med snabba leveranser (80%). Tyvärr kan det finnas problem med felaktiga leveranser och returprocessen (30%), samt problem med produktbeskrivningar och -överensstämmelse (20%). Vissa produkter är inte tillgängliga i Sverige (40%), men företaget erbjuder ändå rätt produkt till sina kunder (70%). Sammantaget är det en lätt och snabbt sätt att handla hos Sobelia.

Leverans

👍 5   👎 1

Sobelia har en imponerande snabb leveranstid (83%) och processen för att returnera varor är smidig. Dock finns det vissa klagomål på fel leverans och problem med returprocessen att ta hänsyn till (17%). Sammantaget erbjuder Sobelia en effektiv leveranstjänst med potential för förbättring.

Kundtjänst

👍 1   👎 1

Sobelia har en bra kundservice med snabb och vänlig support (80%). Vissa kunder har dock varit besvikna över vissa ärenden som inte hanterades tillräckligt bra (20%). Sammantaget kan man förvänta sig en positiv kundupplevelse med Sobelia.

Kommunikation

👍 0   👎 2

Sobelias kommunikation får en blandad bedömning baserat på recensioner. Deras kommunikation verkar sakna tydlighet när det gäller leverans och returprocesser, vilket har resulterat i problem för vissa kunder (50%). Å andra sidan finns det klagomål om felaktig produktbeskrivning, vilket kan indikera bristande information på deras hemsida eller i produktbeskrivningarna (50%). Det är viktigt för Sobelia att förbättra sin kommunikation för att öka kundtillfredsställelsen och undvika förvirring och missnöje.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Sobelia har en returpolicy som har fått blandade recensioner. Många kunder har rapporterat problem med att returnera produkter efter en fel leverans, vilket resulterar i en svår returprocess (75%). Å andra sidan erbjuder Sobelia möjligheten att returnera produkter, även om det kan vara besvärligt för vissa kunder (25%).


Om Sobelia

Sobelia är en välkänd och pålitlig parfymhandlare som grundades 2010. De erbjuder ett brett utbud av över 5 000 parfymer från populära varumärken till rabatterade priser. Sobelia strävar efter att ge sina kunder högkvalitativa produkter utan att kompromissa på kvalitet eller äkthet genom att eliminera onödiga kostnader. Förutom parfymer erbjuder Sobelia också makeup och kosmetika till förmånliga priser. Kundrecensioner och åsikter är viktiga för Sobelia, och de uppmuntrar kunder att dela sina erfarenheter för att skapa en transparent och pålitlig plattform för alla.


Kontaktinformation

🌐 www.sobelia.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård