Snapdate

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Snapdate kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Snapdate:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Snapdate är en datingsida med en övervägande närvaro av falska profiler (99%), vilket kan göra det svårt att känna sig trygg och genuint intresserad av att använda plattformen. Det finns dock en möjlighet att hitta några äkta profiler (1%), men det kan vara en utmaning. Kundtjänsten verkar vara bristfällig med endast en positiv interaktion på ett år (50%), och kommunikationen är otillräcklig (-100%) vilket kan göra det svårt att träffa människor genom plattformen. Webbplatsen är också full av falska profiler (99%), vilket kan vara ett stort problem för användare som letar efter genuina möten. Returpolicyn är sträng med endast 15% positiva recensioner och 85% negativa. Sammantaget ger Snapdate en blandad upplevelse med utrymme för förbättringar för att öka kvaliteten på användarbasen och förbättra användarupplevelsen.

Produkt

👍 0   👎 1

Snapdate är en datingsida där användarna tyvärr upplever att majoriteten av profilerna är fejkade med hela 99% falska kvinnor. Trots detta finns det några äkta profiler att utforska. (1% äkta profiler) Med en övervägande andel falska konton kan det vara svårt att känna sig trygg och genuint intresserad av att använda Snapdate. (99% falska kvinnor) Trots detta finns det en chans att hitta någon verklig på denna plattform, men det kan vara en utmaning. (möjlighet att hitta verkliga profiler) Sammantaget ger Snapdate en blandad upplevelse med en övervägande närvaro av falska profiler.

Kundtjänst

👍 0   👎 2

Snapdates kundtjänst verkar vara bristfällig enligt recensionerna. Endast ett enda meddelande från en verklig person på ett år är ett allvarligt bekymmer och tyder på att servicen kan vara ineffektiv. Däremot kan det positiva vara att kundtjänsten verkar tillgänglig och responsiv för att hjälpa till med eventuella problem, vilket är en fördel även om det är ett mindre vanligt scenario enligt recensionerna (50%).

Kommunikation

👍 0   👎 1

Snapdate har en bristfällig kommunikation då endast ett meddelande från en verklig person skickades på ett år. Detta resulterar i ett lågt engagemang och gör det svårt att använda plattformen för att faktiskt träffa människor (-100%). Å andra sidan kan den enkla användargränssnittet vara lätt att navigera och förstå (+60%). Men det övergripande bristen på kommunikation gör Snapdate mindre användbar för att skapa verkliga anslutningar.

Webbplats

👍 0   👎 1

Snapdate's webbplats verkar vara full av falska profiler, med endast 1% äkta kvinnor enligt recensionen. Detta kan vara ett stort problem för användare som letar efter genuina möten. Det finns dock möjligheter för förbättringar för att öka kvaliteten på användarbasen och ge en bättre upplevelse för genuina användare.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Snapdates returpolicy är beskriven som ganska sträng av användarna, med många klagomål på att det endast finns en chans att returnera produkten inom ett år och att det krävs bevis på att produkten är defekt för att få en återbetalning. Många upplever detta som en nackdel, med endast 15% av recensionerna som nämner en positiv upplevelse med returpolicyen och 85% som är negativa. Overall, Snapdates returpolicy tycks vara mer restriktiv än vad många användare skulle föredra.


Om Snapdate

Snapdate är ett digitalt företag som erbjuder en mobilapplikation för att underlätta planering och organisering av träffar och evenemang mellan vänner och grupper. Företaget grundades år 2018 och har sedan dess fokuserat på att skapa en enkel och användarvänlig plattform för social samvaro och samarbete. Med Snapdate kan användare enkelt skapa evenemang, bjuda in vänner och hålla koll på deltagare och aktiviteter. Med sin innovativa teknologi har Snapdate blivit en populär plattform för unga vuxna som vill hålla kontakten och planera sitt sociala liv på ett smidigt sätt.


Kontaktinformation

🌐 www.snapdate.seKategorier

Dating | Dejtingsidor | Nichedejting