Skylum

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Skylum kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Skylum:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Skylum har en stark leveransprestanda med en noggrannhet på 85%, men leveranstiden kan vara långsam med en precision på 75%. Företaget erbjuder en kunnig och effektiv supportteam som ger personliga och trevliga svar på problem med en precision på 100%. Kommunikationen med kunderna är positiv (100%), men det finns utrymme för förbättringar för att svara snabbare och öka effektiviteten med en precision på 70%. Sammantaget erbjuder Skylum en bra kundupplevelse med rum för förbättringar.

Leverans

👍 1   👎 0

Skylum levererar snabb och effektiv problemlösning med en noggrannhet på 95%, men vissa kunder upplever att leveranstiden kan vara långsam med en precision på 75%. Sammantaget har företaget en stark leveransprestanda med ett medelbetyg på 85%.

Kundtjänst

👍 3   👎 0

Skylum erbjuder en kunnig supportteam som effektivt löser problem (100%), ger personliga och trevliga svar som löser problem snabbt (100%). En positiv upplevelse för kunderna. (100%)

Kommunikation

👍 1   👎 0

Skylum har en bra kommunikation med kunderna genom att erbjuda personliga och trevliga svar på problem, vilket skapar en positiv upplevelse för användarna. (100%) Dock kan det finnas utrymme för förbättring när det gäller att svara snabbare på frågor och supportärenden för att öka effektiviteten och användarnas tillfredsställelse. (70%)


Om Skylum

Skylum, tidigare känt som Macphun, är ett mjukvaruföretag som specialiserar sig på att utveckla fotoediteringsprogram för fotografer av alla skicklighetsnivåer. Företaget grundades i Ukraina år 2009 av två entreprenörer, och deras mest kända produkt är Luminar, en allt-i-ett fotoredigeringsplattform som använder artificiell intelligens för att förbättra bildredigeringsprocessen. Skylum har fått uppmärksamhet för sin innovativa användning av AI-teknik, vilket ger användare möjlighet att snabbt och enkelt förbättra sina bilder. Över åren har Skylum utvecklat och lanserat ett antal fotoediteringsprodukter och har vunnit flera branschpriser för sin programvara.


Kontaktinformation

142 W 57th Street, 7th Floor

10019 New York, NY

USA

📧 https://skylum.com/support/contact

🌐 skylum.comKategorier

Tjänster | Mjukvara