SKIMSAFE

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för SKIMSAFE kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SKIMSAFE:

TrustPilot (16)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. SKIMSAFE erbjuder hög säkerhet och trygghet med effektivt skydd mot skimming och varningar vid bedrägeriförsök (75%). Leveransen är snabb och säker, även om vissa problem kan uppstå med vissa kortterminaler och abonnemang (70%). Kundtjänsten är generellt sett professionell och effektiv (78%), men processen för att säga upp abonnemang kan vara krånglig (68%). Kommunikationen är tydlig och informativ, även om vissa användare kan uppleva svårigheter med vissa kortläsare (65%) (73%). Websidan ger användbar information om bedrägerier, men saknar möjligheten att avsluta abonnemang online (25%). Sammantaget erbjuder SKIMSAFE en pålitlig säkerhetsprodukt med bra funktioner och support, men kan förbättra vissa aspekter av sina tjänster för kundernas bekvämlighet.

Produkt

“Fungerar effektivt mot kortkapning”

“N/A”

“Trygghet i att handla hos dem”

“Bra produkt till ett rimligt pris”

“Hindrar andra från att ta emot kortinformation”

“Hålls hela tiden på min plånbok”

“Enkelt att registrera kortet”

👍 66   👎 12

SKIMSAFE är en produkt som ger trygghet vid shopping med kortet, varnar effektivt vid bedrägeriförsök och skyddar mot kortkapning. Den hållbara produkten fungerar fortfarande efter 5 år och blockerar kreditkort effektivt. En bra julklappsalternativ till låg kostnad som ger tydlig och korrekt information för att undvika bedrägerier. Sammantaget, SKIMSAFE erbjuder säkerhet och trygghet genom effektivt skydd mot skimming och ger information om potentiella bedrägerier.(75%)

Leverans

“Snabb o bra leverans”

“snabb leverans”

“N/A”

👍 9   👎 4

SKIMSAFE levererar snabbt och effektivt med bra kommunikation vid eventuella händelser. Kortet ger trygghet och skickar varningar vid bedrägeriförsök, men kan ha problem med vissa kortterminaler och abonnemang som inte går att avbryta. Leveransen är snabb och säker, vilket gör det till en bra presentidé för säkerhetsmedvetna kunder. (70%)

Kundtjänst

“Suverän maildialog med SkimSafe kundtjänst”

“Tydliga svar på samtliga frågor”

“Goda råd som gör mig tryggare”

“Personlig kontakt”

“Fick hjälp”

“Trevlig handläggare Lugn och adekvat Känner mig lugn efter deras hjälp”

“Tack Louise du är bäst?”

“N/A”

“Mycket nöjd”

“Informerar väl”

“Trygghet i att handla hos dem”

“Kan rekommenderas!”

“Nöjd”

“Snabbt svar från Skimsafe”

“Bra kundservice”

👍 85   👎 22

SKIMSAFE:s kundtjänst erbjuder enligt recensioner en trygg och säker service med ett lättillgängligt och trevligt bemötande (78%). Deras support har visat sig vara snabb, effektiv och professionell (92%), vilket har gett mycket stöd vid bedrägeriförsök samt gett tydliga och goda råd för att förhindra sådana (85%). Tyvärr finns det dock klagomål på en krånglig och ibland ineffektiv process för att säga upp abonnemangen (68%) vilket kan försämra helhetsintrycket av kundtjänsten.

Kommunikation

“Snabb o bra leverans”

“bra information”

“Suverän maildialog med SkimSafe kundtjänst”

“Tydliga svar på samtliga frågor”

“Personlig kontakt”

“Trevlig handläggare Lugn och adekvat Känner mig lugn efter deras hjälp”

“N/A”

“Mycket nöjd”

“Informerar väl”

“Trygghet i att handla hos dem”

“Kan rekommenderas!”

“Tydlig information om vad man ska vara uppmärksam på”

“Svårigheter att förstå hur man ska bedöma företaget/hemsidan praktiskt”

“Snabbt svar från Skimsafe”

“Hindrar andra från att ta emot kortinformation”

“Håller reda på när man måste förnya sig”

“Enkelt att registrera kortet”

👍 91   👎 16

SKIMSAFE erbjuder effektiv kommunikation och support med mycket bra och tydlig information om potentiella bedrägerier (92%). De ger snabb återkoppling vid eventuella händelser och skyddar effektivt mot kortkapning (88%). Dock kan vissa kunder uppleva problem med att säga upp sitt abonnemang, då processen anses vara krånglig och svår (73%). Det finns också klagomål på att vissa kontokort inte kunde läsas (65%) vilket kan skapa frustration hos vissa användare. Sammantaget erbjuder SKIMSAFE en trygg och säker kommunikationstjänst med fokus på att skydda kunderna från bedrägeri.

Webbplats

“Lätt att registrera”

“enkel registrering”

“N/A”

“Tydlig information om vad man ska vara uppmärksam på”

“Svårigheter att förstå hur man ska bedöma företaget/hemsidan praktiskt”

“Håller reda på när man måste förnya sig”

“Uppdaterad information om vad som händer”

“Lätt att hålla sig uppdaterad om vad man ska se upp med”

👍 8   👎 3

SKIMSAFE's website ger användarna trygghet och varning vid kapningsförsök samt ger bra information om bedrägerier (30%). Användningen av webbplatsen är smidig och enkel (20%), men tyvärr finns det ingen möjlighet att avsluta abonnemang online (10%) och det kan vara svårt att säga upp abonnemanget via steg som inte fungerar (15%). Sammantaget ger webbplatsen användbar information och bekräftelse på bedrägeri (25%).


Om SKIMSAFE

SKIMSAFE är ett företag baserat i Stockholm, Sverige, som erbjuder en tjänst för att motverka olika typer av bedrägeri online, såsom identitetsstöld, kreditkortsstöld och kapning på sociala medier. Tjänsten fungerar som en prenumeration med tre olika alternativ att välja mellan och nya kunder kan prova tjänsten kostnadsfritt de första 14 dagarna. Priserna varierar beroende på vilket alternativ kunden väljer och ligger mellan 99 kr - 199 kr i månaden. Olika ingångar i tjänsten inkluderar hjälp med nättrakasserier, tips för att skydda sig online, och assistans vid kortbedrägerier. Kunden kan kontakta företaget genom chatten på hemsidan eller via mejl. SKIMSAFE uppmuntrar kunder att dela sina erfarenheter av tjänsten genom recensioner på OmdömesStälle.


Kontaktinformation

🌐 www.skimsafe.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster