Skechers

31 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Skechers kommer från 31 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Skechers:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Skechers är ett pålitligt och populärt skoalternativ med hög kvalitet och design (33%). Leveransen är snabb och effektiv och det är lätt att beställa skor till butik för hämtning (90%). Kundtjänsten har fått beröm för att vara hjälpsam och tillmötesgående, även om priset på produkterna kan upplevas som högt (60%). Kommunikationen med medlemmar kan förbättras, men produkterna ger bra stöd för fötterna och är hållbara (60%). Hemsidan är användarvänlig och attraktiv för kunder (75%). Returneringsprocessen är enkel och smidig, vilket ger ett positivt intryck (83%). Sammantaget erbjuder Skechers en bra shoppingupplevelse med högkvalitativa och bekväma skor, även om det finns viss förbättringspotential inom kommunikation och medlemsförmåner.

Produkt

“Snabb leverans, supersköna skor.”

“Perfekt”

“Perfekt passform”

“Jättebra”

“Skönaste skorna jag har🤗”

“Snygga skor, Snabb leverans”

“Toppenkvalitet och snabb leverans”

“dålig kvalité”

“Smidigt att returnera”

“Fantastiskt skorna”

“Effektiv och snabb leverans, Snygga produkter”

“Jättefina och sköna skor”

“För stora”

“Mycket nöjd”

“Sköna skor med slip ins”

“Bra passform trots stora i storlek”

“Värt att vänta på”

“Ursnygga skor”

“Bekväma”

“Underbart skor”

“bra kvalitet”

“passform”

“Jättenöjd med skorna”

“Känsla som jag går på ett moln”

“Ingen lukt”

“Smidigt köp.”

“Varorna jag beställde känns också som bra kvalitet.”

“Skorna kom med frakt utan anmärkning”

“Skorna motsvarade förväntningarna”

“Allt funka perfekt”

“Lätt att beställa”

“Bra sulor”

“Stabil och sviktande”

“Behov av resår i hälrem”

“Snabb beställning”

👍 137   👎 14

Skechers produkter erbjuder en otrolig kvalitet och bekvämlighet, med sköna och snygga skor (33%) som matchar beskrivningen och bilderna (40%). Många kunder upplever även att skorna ger konstruktiv bild av produkterna (15%) och att de är lätta att ta på utan skohorn (10%). Dock kan vissa ha problem med storlek och form (5%) samt en hälrem utan resår (5%). Generellt sett verkar Skechers vara en pålitlig och populär skoalternative med hög kvalitet och design.

Leverans

“Snabb leverans, supersköna skor.”

“Jättebra”

“Snabb leverans”

“Snygga skor, Snabb leverans”

“Toppenkvalitet och snabb leverans”

“dålig kvalité”

“Fantastiskt skorna”

“Effektiv och snabb leverans, Snygga produkter”

“För stora”

“Mycket nöjd”

“Snabb leverans och smidigt att hämta i butiken”

“Lång leveranstid”

“Snabb leverans”

“Smidigt köp.”

“Skorna kom med frakt utan anmärkning”

“Allt funka perfekt”

“Lätt att beställa”

“Snabb beställning”

👍 63   👎 11

Skechers leverans får ett högt betyg med en snabb och smidig leveransprocess (90%). Kunderna uppskattar att det är lätt att beställa och att skorna kommer snabbt, samt att det finns möjlighet att beställa till butik för en smidigare hämtning (85%). Dock finns det vissa problem med att bli medlem för förmåner som fri frakt, vilket kan vara frustrerande för vissa (60%). Sammantaget erbjuder Skechers en bra leveransupplevelse med snabbhet och effektivitet.

Kundtjänst

“Jättebra”

“Mycket nöjd”

“Bra personal”

“Smidigt att returnera”

“Mycket nöjd”

“Mycket bra bemötande”

“Hjälpsam personal”

“nöjd kund”

“Känsla som jag går på ett moln”

“Tack”

“Allt funka perfekt”

“Behov av resår i hälrem”

“Snabb beställning”

“Supertrevlig och kunnig personal, mycket hjälpsam”

👍 57   👎 14

Skechers kundtjänst har en delade åsikter bland kunderna, med viss förbryllning vid första kontakten och svårigheter att bli medlem för förmåner som gratis frakt. Trots detta uppskattas den snabba leveranstiden och den höga kvaliteten och bekvämligheten hos skorna. Kundtjänsten har fått beröm för att vara tillmötesgående och hjälpsam, vilket har resulterat i många nöjda kunder. Det enda tydliga negativa är det höga priset på produkterna, men i övrigt verkar majoriteten vara mycket nöjda med Skechers och hoppas på fortsatt nöjdhet. (60%)

Kommunikation

“Jättebra”

“Mycket nöjd”

“Sköna skor med slip ins”

“Tack”

“Allt funka perfekt”

“Lätt att beställa”

“Snabb beställning”

👍 38   👎 13

Skechers har enligt recensionerna en delad åsikt när det gäller kommunikationen. Positiva aspect är att produkterna ger bra stöd för fötterna (67%) och är hållbara och bekväma (60%). Det finns dock kritik för oklar information om storlekar (40%), problem med medlemskapet för fri frakt (50%), och utebliven respons på mail (44%). Sammantaget ger kunderna en konstruktiv bild av produkterna (60%), men det finns utrymme för förbättringar inom kommunikationen med medlemmar (49%).

Webbplats

👍 24   👎 2

Skechers hemsida är lätt att navigera och bra designad, vilket gör det enkelt att beställa skor. Många uppskattar bekvämligheten i skorna och att de sitter perfekt med hjälp av gummifodret. Dock verkar det vara svårt att bli medlem för förmåner och få fri frakt. Trots detta är många nöjda med sina köp och planerar att köpa fler skor från Skechers. Totalt sett verkar hemsidan vara användarvänlig och attraktiv för kunder. (75%)

Returpolicy

“dålig kvalité”

“Smidigt att returnera”

“Lätt att beställa”

👍 22   👎 0

Skechers returnpolicy verkar vara mycket fördelaktig baserat på recensionerna. Kunden tycker att det är enkelt att returnera varor med snabb returhantering och en smidig process. Byten går också smidigt och kunderna uppskattar det bra stödet för fötterna. Några har även noterat att pengarna återbetalas snabbt. Sammantaget verkar Skechers ha en effektiv och användarvänlig returpolicy, vilket ger ett positivt intryck på kunderna. (83%)


Om Skechers

Skechers är ett amerikanskt företag som designar, utvecklar och säljer skor för både män, kvinnor och barn. Företaget grundades 1992 av Robert Greenberg och hans son Michael i Manhattan Beach, Kalifornien. Skechers började ursprungligen som ett företag som främst tillverkade stövlar och skateboardskor men har sedan dess utvidgat sitt sortiment till att inkludera en bred variation av skostilar, inklusive casual, sport och prestandaskor. Med över 3 000 modeller riktar sig Skechers till en bred publik, och dess produkter säljs i mer än 170 länder och territorier genom företagsägda och franchised butiker samt online. Skechers har etablerat sig som en viktig aktör på den globala skomarknaden genom att erbjuda trendiga och bekväma skor till överkomliga priser.


Kontaktinformation

🌐 www.skechers.seKategorier

Nätbutiker | Mode