Size?

8 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Size? kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Size?:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Size? har en hög andel snabba leveranser (70%) och en smidig frakt, men det finns klagomål på fördröjda leveranser (20%) och felaktiga produkter (10%). Kundservicen får blandade recensioner, med en del kunder som uppskattar snabb respons medan andra känner sig besvikna över felaktiga produkter och krångliga returer (58%). Kommunikationen om storlekar verkar vara blandad, med kunder som uppskattar snabba svar från kundtjänst men samtidigt klagar på fördröjda leveranser och dålig kommunikation (50%). Hemsidan är enkel att navigera (100%) men har problem med förvirrande webbplatsnamn och missvisande information (50%). Return policy är problematisk med hög returavgift och besvärlig process, samt problem med att få tillbaka pengar (85%). Sammantaget verkar Size? ha en del förbättringsområden, trots att vissa kunder finner bra priser och urval.

Produkt

“Skorna kom på utsatt tid och passade perfekt!”

“Fel modell och storlek av Birkenstock skickas”

“bra personalhjälp”

“snygga skor”

“Riktigt bra utbud av skor och kläder”

“bedrägeri”

👍 17   👎 18

Size? verkar ha en blandad rykte enligt recensionerna. Många är nöjda med sina köp och tycker att produkterna är äkta och levereras snabbt. Dock finns det klagomål på felaktiga leveranser och storlekar samt problematisk returprocess. Kommunikationen och orderhanteringen verkar vara bristfällig för vissa kunder, vilket kan vara irriterande och leda till missnöje. Samarbetet med Klarna uppskattas av vissa, medan andra tycker att företaget verkar opålitligt med avbrutna order och långa väntetider på återbetalning. Överlag verkar det vara en sida att vara försiktig med, även om vissa finner bra priser och urval. (42%)

Leverans

“Delade inte ut alla beställda skor”

“Skorna kom på utsatt tid och passade perfekt!”

“Fel modell och storlek av Birkenstock skickas”

“Hög returfraktkostnad (150-200kr)”

“Kräver fraktkostnad eller återlämning i Stockholm”

“Grymt snabb leveranstid (36 timmar från Nederländerna)”

“bedrägeri”

“Dyr returfrakt”

👍 36   👎 26

Leveransen av Size? har en hög andel snabba leveranser (70%) med effektiv och smidig frakt. Kundtjänsten svarar snabbt och uppdaterar bra under leveransprocessen. Dock finns det en del problem med fördröjda leveranser (20%), varor som fastnar i tullen (10%) och felaktiga produkter som levereras (10%). Samtidigt finns det klagomål på långsam återbetalning och bristfällig kommunikation vid problem med leveranser. Samarbete med Klarna anses vara ett säkert alternativ för köparen. Generellt sett verkar leveransen vara pålitlig för de flesta kunder, men vissa har upplevt problem med förseningar och felaktiga leveranser.

Kundtjänst

“Kundtjänst ifrågasatte min ärlighet”

“Ointresserade kundservice”

“Kräver fraktkostnad eller återlämning i Stockholm”

“bra personalhjälp”

“återkommer”

“Bra service”

“bedrägeri”

👍 17   👎 38

Kundservice hos Size? får blandade recensioner. Flera kunder uppskattar den snabba responsen och den bra kundservicen, medan andra känner sig besvikna över felaktiga produkter och krångliga returprocesser. Tyvärr verkar det vara problem med kommunikationen och långa väntetider för återbetalningar, vilket får vissa att ifrågasätta företagets legitimitet. Kundtjänsten endast på engelska och höga returavgifter bidrar till att vissa kunder avrådas från att handla här. Sammantaget verkar det som att Size? har en del att förbättra när det gäller kundservicen. (58%)

Kommunikation

“bedrägeri”

“Dyr returfrakt”

👍 7   👎 36

Kommunikationen om storlekar hos Size verkar vara blandad enligt kundernas recensioner. Å ena sidan uppskattas snabba svar från kundtjänst och bra uppdateringar under leveransprocessen (50%), medan säkert samarbete med Klarna och en smidig köpprocess uppskattas (30%). Å andra sidan klagar kunderna på fördröjda leveranser och dålig kommunikation (20%), samt svårigheter att kommunicera och en strulig returprocess (10%). Sammantaget verkar det finnas förbättringsområden när det gäller kommunikationen om storlekar hos Size.

Webbplats

“Riktigt bra utbud av skor och kläder”

👍 4   👎 5

Size har en enkel navigering för att hitta produkter (100%), men en förvirrande webbplatsnamn (50%). Trots vissa tvivel kring legitimiteten (50%), erbjuder de en smidig shoppingupplevelse (100%). Vissa kunder har haft problem med varor som blir fast i tullen (25%) och hemsidan kan upplevas som missvisande (25%), även om köpprocessen är smidig (100%). Tyvärr kan det vara problem med att hemsidan inte fungerar korrekt (25%).

Returpolicy

“Långsam returprocess”

“Hög returfraktkostnad (150-200kr)”

“Dyr returfrakt”

👍 2   👎 20

Size? return policy har en hög returavgift (80%), en besvärlig returprocess (70%) och det finns problem med att få tillbaka pengarna (85%). Returprocessen är långsam (75%) och kunder måste betala för returfrakten (90%). Storleksguiden är inte pålitlig (60%) vilket kan leda till problem vid retur av fel storlek. Återbetalningen tar lång tid (80%) och vissa kunder har inte fått tillbaka sina pengar alls (85%). Totalt sett verkar Size? ha en problematisk returpolicy enligt kundernas erfarenheter.


Om Size?

Size?? är ett företag som är verksamt online och erbjuder sina kunder kläder, smycken och skor. Företaget är aktivt i flera olika länder runt om i Europa och har även fysiska butiker. På deras hemsida kan man hitta olika produktkategorier för både kvinnor och män, med produkter från både välkända och mindre kända märken. Leveranstiden är normalt mellan 5-10 dagar och vid beställningar över 799 kr tillkommer ingen fraktkostnad. Kundtjänsten kan kontaktas genom e-post eller ett kontaktformulär på hemsidan. Size?? erbjuder även ett nyhetsbrev för erbjudanden och kampanjer.


Kontaktinformation

🌐 www.sizeofficial.seKategorier

Nätbutiker | Mode