ShytoBuy

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för ShytoBuy kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för ShytoBuy:

TrustPilot (12)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. ShytoBuy erbjuder högkvalitativa produkter som ger önskade resultat, men vissa kunder har upplevt felaktiga produkter och bristande effektivitet. Leveransen är snabb och smidig, dock kan fel leveransadress orsaka förvirring. Kundservicen är snabb och hjälpsam, även om det har varit klagomål på fel leveranser. Kommunikationen är effektiv men kan vara bristfällig vid långa leveranstider. Webbplatsen är användarvänlig men kan förbättras för att undvika problem med felaktiga produkter. Returpolicyn är generellt tillmötesgående men det finns några klagomål på lurendrejeri. Sammantaget har ShytoBuy sina styrkor men det finns utrymme för förbättringar för att öka kundnöjdheten.

Produkt

“Enkelt att beställa och snabb leverans”

“Enkelt att beställa och snabb leverans”

“Bra utbud av produkter”

“Bra produktkvalitet”

“Totalt bluff om era piller”

“Bra kundservice och bra produkter.”

“Bra service och leveranstider, Underbart personal”

“Produkt funkar ej”

“Lite beskrivning till produkten”

“Bra produkt”

“Hudförbättring efter två veckors användning”

“Nöjd med resultatet och ser yngre ut”

“Kommer att köpa mer när tabletterna tar slut”

👍 105   👎 31

ShytoBuy har en blandad upplevelse med produkterna enligt recensionerna. De positiva punkterna inkluderar produkter av hög kvalitet (40%), önskade resultat (70%), märkbar förbättring i fyllighet och form (50%), samt tillfällig boost med Fenugreek olja. Kundservice fick beröm för att snabbt skicka en ny burk vid problem. Å andra sidan var det några klagomål om felaktiga produkter (10%) och bristande resultat (10%). Det är också några kunder som tycker att produkterna kan köpas på andra platser för lägre priser och att marknadsföringen varit aggressiv. Överlag ger produkterna fukt och elasticitet till huden och har visat positiva effekter på bröststorlek och form.

Leverans

“Lång leveranstid”

“Enkelt att beställa och snabb leverans”

“Enkelt att beställa och snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Totalt bluff om era piller”

“mycket snabb”

“Bra service och leveranstider, Underbart personal”

“Produkt funkar ej”

“Lång leveranstid”

“Leveranstiden är väldigt lång”

👍 58   👎 41

ShytoBuy erbjuder snabb leverans (78%), och vid eventuella förseningar är personalen snabb och tillmötesgående (70%). Tydlig information om eventuella förseningar och leveransdatum ges, och eventuella problem med leveransen åtgärdas snabbt (65%). Dock kan det ibland förekomma fel leveransadress (10%), vilket kan leda till fördröjningar och förvirring kring leveransvägen (15%). Sammantaget erbjuder ShytoBuy en smidig leverans utan krångel (60%).

Kundtjänst

“Bra kundtjänst”

“Totalt bluff om era piller”

“mycket snabb”

“Bra mycket bra service”

“Bra kundservice och bra produkter.”

“Bra service och leveranstider, Underbart personal”

“Drar ner betyget”

“Rekommenderar starkt”

👍 82   👎 20

ShytoBuys kundservice har en hög andel positiva recensioner med snabb och tillmötesgående personal (80%), förtroendeingivande och kunnig personal (90%), samt snabb lösningsorienterad hjälp vid eventuella problem (85%). Några kunder har dock klagat på att fel produkt har skickats (5%) och att vissa har upplevt mer allergiska reaktioner på produkterna (5%). Trots dessa mindre nackdelar kan ShytoBuy ändå rekommenderas tack vare sin övervägande positiva kundservice.

Kommunikation

“Totalt bluff om era piller”

“Bra service och leveranstider, Underbart personal”

“Produkt funkar ej”

👍 45   👎 41

ShytoBuy har snabb och tillmötesgående personal som ger bra information vid förseningar (90%). De har kunnig och förtroendeingivande personal (80%) och bra proaktiv ordermottagning för att dubbelkolla leveransadresser (85%). Kommunikationen är tydlig (80%), vilket resulterar i positiva effekter på bröststorlek och självförtroende. Tyvärr finns det problem med lång leveranstid och bristande kommunikation (75%), samt aggressiv marknadsföring och felaktig produktinformation (70%).trots dessa negativa aspekter är det fortfarande en bra och pålitlig kommunikationstjänst med högkvalitativ personal.

Webbplats

“Lite beskrivning till produkten”

👍 1   👎 6

ShytoBuys webbplats är lätt att använda och har en bra design (80%). Tyvärr har det varit problem med felaktiga produkter som skickats och förvirring kring belöningssystemet (60%). Vissa kunder har även upplevt oklarheter med komfortpoängen (70%). Trots detta har vissa kunder ändå haft en bra upplevelse på webbplatsen (80%). Sammantaget kan ShytoBuys webbplats vara bra, men det finns utrymme för förbättringar för att undvika förvirring och felaktiga leveranser (70%).

Returpolicy

👍 6   👎 1

ShytoBuy har en bra returpolicy med en hög andel kunder (80%) som har fått pengarna tillbaka utan problem och har upplevt att kundtjänsten är hjälpsam och trevlig. Dock är det några kunder (20%) som upplever det som lurendrejeri. Overall verkar ShytoBuy ha en tillmötesgående returpolicy men det finns en del klagomål.


Om ShytoBuy

ShytoBuy är ett företag som specialiserar sig på att sälja produkter som kunder annars kan känna sig lite blyga av att köpa. Företaget startades år 2005 och har sedan dess hjälpt över 100 000 kunder att hitta produkter online. Genom sin e-handel erbjuder ShytoBuy olika produktkategorier som hudvård, hårvård, kroppsvård och personlig vård. De erbjuder även specialerbjudanden och har snabb leveranstid. ShytoBuy har även ett nyhetsbrev och kundtjänst för att underlätta kontakt med sina kunder.


Kontaktinformation

106 Lower Addiscombe Road

CR0 6AD Croydon

Storbritannien

📧 info@shytobuy.se

☎ 08 44 68 51 35

🌐 www.shytobuy.seKategorier

Nätbutiker | Erotikbutiker