Shopido

11 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.2 för Shopido kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Shopido:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (9)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Shopido har en blandad kundupplevelse med 58% positiva kommentarer på produkterna, men problem med leverans och förpackning (66% lång leveranstid, 50% otillräckliga förpackningar). Trots detta erbjuder de snabb leverans av nya varor (20%) och en flexibel returpolicy (50%). Kundtjänsten är blandad med 45% god respons, men bristande kommunikation (39%) och problem med återbetalningar (20%). Shopido har ett konkurrenskraftigt pris och lättanvänd webbplats (80%), men bristfällig kommunikation (11%) och otydlig information (20%). Sammantaget har Shopido både fördelar och nackdelar, med utrymme för förbättring i leveranstider, kundservice och kommunikation.

Produkt

“Köpte 5 produkter”

“Otillförlitlig företag”

“Betalade men fick aldrig produkt”

“Udda utbud”

“Enkel”

👍 49   👎 49

Shopido har en del problem enligt recensionerna. Många kunder har klagat på felaktiga produkter, dålig kvalitet och problem med leverans och förpackning. Trots detta verkar vissa produkter som den praktiska borsthandsken vara populär och hållbar. Vissa kunder har också uppskattat snabb leverans och återbetalning när det har uppstått problem. Sammantaget verkar Shopido ha en blandad kundupplevelse med vissa bra produkter och service, men också många negativa kommentarer. (58 % positiva kommentarer)

Leverans

“Bristande kommunikation”

“Lång leveranstid”

“Felaktig info om leveranstid”

“Lång leveranstid”

“Betalade men fick aldrig produkt”

“Bra hjälpmedel”

“Enkel”

“Smidig”

“Snabb leverans”

“Smidig process”

“Snabb service”

👍 30   👎 86

Shopido har en lång leveranstid (66%), otillräckliga förpackningar (50%) och problem med leverans (46%). Å andra sidan finns det snabb leverans av ny vara (20%), praktiska produkter och bra produktkvalitet (30%) samt vänligt bemötande efter en lång leveranstid (20%). Det finns även möjlighet till snabb ersättning av defekt vara (10%) och rabattkod för fri frakt (10%). Sammantaget rekommenderas Shopido för sina snabba leveranser och bra produkter, men leveranstider och kommunikation behöver förbättras.

Kundtjänst

“Bristande kommunikation”

“Problem med återbetalning”

“Dålig kundservice”

“Otillförlitlig företag”

“Får inte svar på mail”

“Bra hjälpmedel”

“Bra kundservice”

“Lätt att kommunicera med kundtjänst”

“inte alls så bra”

“Snabb service”

👍 46   👎 97

Shopido har en blandad kundservice enligt recensionerna. Många kunder klagar på bristande respons, dålig kommunikation och problem med leveranstider och återbetalning. Å andra sidan uppskattar vissa kunder den snabba hanteringen av reklamationer, positiva bemötandet och den praktiska borsthandsken. Det finns dock fortfarande rum för förbättring vad gäller att upprätthålla en konsekvent och pålitlig kundservice. (45%)

Kommunikation

“Bristande kommunikation”

“Brister i kommunikationen”

“Felaktig info om leveranstid”

“Otillförlitlig företag”

“Betalade men fick aldrig produkt”

“Får inte svar på mail”

“Enkel”

“Lätt att kommunicera med kundtjänst”

“inte alls så bra”

“Smidig process”

👍 13   👎 82

Shopido har enligt recensionerna bristande kommunikation (39%) vilket lett till förseningar och problem med leveranser. Trots vänligt bemötande i vissa fall (7%), har många haft svårt att få kontakt med företaget (11%) och har inte fått svar på sina frågor eller klagomål (9%). Tydlig kommunikation via mejl har dock också nämnts som en positiv aspekt (5%). Sammantaget verkar Shopidos kommunikation vara bristfällig och otydlig, vilket har lett till missnöjda kunder och problematiska leveranser.

Webbplats

“Smidig”

“inte alls så bra”

👍 1   👎 4

Shopido har ett konkurrenskraftigt pris och en lättanvänd webbplats (80%). Tyvärr har de otydlig information och vissa varor anses vara dåliga, vilket har gett företaget ett dåligt rykte (20%). Trots detta kan de hjälpa en del kunder till ett bra pris (60%). Sammantaget verkar Shopido vara en blandad påse med fördelar och nackdelar.

Returpolicy

“Enkel returpolicy”

👍 16   👎 9

Shopido har en flexibel returpolicy (50%), vilket är uppskattat av många kunder. De erbjuder snabba återbetalningar (30%), dock har vissa kunder rapporterat problem med återbetalningar (20%). Kommunikationen och transparensen kring returpolicyn anses vara bra (80%) av vissa kunder, medan andra tycker att den är otydlig (20%). Det finns även fall där kunder inte har fått någon återbetalning (10%), vilket har lett till oönskade konsekvenser och ogillande av företaget.


Om Shopido

Shopido är en svensk nätbutik som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom olika kategorier såsom djur, hälsa och skönhet, fritid och hobby samt teknik. Företaget grundades i Sverige och har sitt huvudkontor i Östersund. Med snabba leveranser direkt från deras eget lager och olika betalningsalternativ som delbetalning, faktura och kortbetalning, strävar Shopido efter att ge sina kunder en bra köpupplevelse. Kunden har även möjlighet att prenumerera på nyhetsbrevet för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till sin inkorg. Kontakta kundtjänsten genom att besöka deras hemsida och fyll i ett kontaktformulär för eventuella frågor eller reklamationer.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Nätbutiker | Mode