Shoemed

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Shoemed kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Shoemed:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Shoemed erbjuder en hög nivå av professionell och vänlig kundtjänst (90%), med hjälpsamma och informativa medarbetare (85%) som gör affärsupplevelsen till en positiv upplevelse (80%). Deras övertygande expertis och service kvalitet rekommenderas starkt av kunder (95%). Det är en fördel att göra affärer med Shoemed, tack vare deras exceptionella kundtjänst och expertis, även om det finns utrymme för förbättringar när det gäller vissa aspekter av företagets verksamhet.

Kundtjänst

👍 5   👎 0

Shoemed har en professionell och vänlig kundtjänst (90%), de är hjälpsamma och informativa (85%) vilket gör det till en nöje att göra affärer med dem (80%). Deras expertis och service är något jag starkt rekommenderar (95%).


Om Shoemed

Shoemed är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda funktionella skor för olika arbetsplatser. Deras mål är att erbjuda bekväma skor för användning både på arbetsplatsen och på fritiden. Genom sin hemsida erbjuder de olika kategorier som arbetskor, yrkesgrupper, strumpor, tillbehör och fritidsskor. Shoemed grundades som en onlinebutik och är idag en av de ledande aktörerna i Sverige inom detta segment. Kundtjänsten kan kontaktas genom telefon eller e-post, och eventuella reklamationer behandlas efter kontakt med företaget. Shoemed levererar endast inom Sverige och erbjuder olika fraktalternativ till sina kunder.


Kontaktinformation

Odengatan 33

113 51 Stockholm

Sverige

📧 kundtjanst@shoemed.se

☎ 08-730 00 84

🌐 www.shoemed.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv