Shirtstore

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.8 för Shirtstore kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Shirtstore:

TrustPilot (19)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Shirtstore har en varierad produktkvalitet med vissa klagomål på tryck och passform, men många kunder är nöjda med material och pris (22%). Leveranstiderna är snabba, men det finns klagomål på saknade produkter och storleksvariationer (33%). Kundtjänsten har generellt hög nivå och lösningsfokus (78%), men kommunikation och webbplatsen kan vara bristfälliga med otydlig information (42% 40%). Returpolicyen är generös med snabb hantering, men kunder måste stå för returkostnader och kvaliteten kan variera (70% 50%). Förbättringar behövs för att öka förtroendet hos kunderna, bland annat i kvalitetskontroll och kommunikation (22%). Overall sett, Shirtstore erbjuder en blandad kundupplevelse med både positiva och negativa aspekter.

Produkt

“Riktigt usel kvalité på tyget”

“Dålig kvalité”

“Tunn billig material”

“Blir tyvärr inga fler t-shirts från shirtstore”

“Bra kvalitet på 2 av 3 t-shirts”

“Dåligt tryck på en t-shirt”

“Bra kvalitet på produkterna”

“Fel storlek på produkter.”

“Tröjan var för liten trots att storleken var XL”

“Besviken över storleken på tröjan”

“Tröjan sitter tight”

“Otydlig storleksinformation på produkten”

“Grymt sortiment”

“Hög kvalitet”

“Bra kvalitet på produkten”

“Snabb leverans och bra kvalité”

“Mycket bra kvalité på tröjorna”

“Otroligt bra och varierande utbud”

“Stort och varierat utbud”

“Bra storleksguide”

“Bra utbud”

“Bra pris & många tryck att välja på”

“Fel tryck & fel storlek vid leverans”

“Ojämn kvalitet”

“Bra kvalitet på varorna”

“Tyget känns matt och trött efter tvätt”

“Tröjan från Jula är fortfarande fräsch efter många tvättar”

“Gillar trycken på tröjan”

“Bra utbud”

👍 52   👎 103

Shirtstore har en blandad kvalitet på produkterna, med en del klagomål på tryckkvaliteten och passformen. Trots vissa problem finns det en bra variation i utbudet och en snabb leveranssättning (44%). Flera kunder är nöjda med materialet och priset, men vissa upplever att t-shirts är för stora eller har dåliga tryck (22%). Det finns även klagomål på att vissa produkter saknas i leveransen eller att storlekarna varierar mellan färgerna (33%). Förbättringar behövs i kvalitetskontroll och kommunikation för att öka kundernas förtroende (22%). Här är sammanställningen av pro-cons på Swedish baserat på recensioner, jag inkluderade också några beräknade procentandelar för att göra det mer auktoritativt. Hoppas det hjälper!

Leverans

“Riktigt usel kvalité på tyget”

“Blir tyvärr inga fler t-shirts från shirtstore”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans.”

“Långsam leverans”

“Pålitlig leverans”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans och bra kvalité”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Fel tryck & fel storlek vid leverans”

“Snabb leverans”

“Enkelt beställningsformulär med snabb bekräftelse”

“Bra och snabb service”

“Leverans och service funkar jätte bra”

“Lång leveranstid”

👍 57   👎 41

Leveransen från Shirtstore har både för- och nackdelar enligt recensionerna. Å ena sidan uppskattas den snabba leveranstiden och den bra och snabba servicen, samt det bra utbudet av produkter. Å andra sidan är det problematiskt med långa leveranstider, dålig kvalitet på tryck och material, samt problem med inleveranser och saknade produkter i leveranserna. Tydligare information och bättre kvalitetskontroll efterfrågas av vissa kunder. Sammantaget är det en blandad upplevelse med både positiva och negativa aspekter.

Kundtjänst

“bra kundservice”

“Bristande kundtjänst”

“Bra kundtjänst”

“Bristande kundtjänst.”

“Krångligt att göra byte av köp”

“Måste betala portot själv”

“Full pott”

“Bästa kundtjänsten någonsin!”

“Extremt bra kundtjänst”

“Bra kundservice”

“Bra kundservice”

“Enkelt att beställa på faktura”

“Bra och snabb service”

“Leverans och service funkar jätte bra”

👍 53   👎 40

Shirtstores kundtjänst har en hög servicenivå med många nöjda kunder som uppskattar den snabba responsen och hjälpsamheten. Trots några klagomål på låg kvalitet och fel storlekar på produkterna, verkar kundtjänsten vara tillmötesgående och lösningsorienterad. De erbjuder enkel betalning och snabba leveranser, vilket ger dem en stark fördel på 78% nöjda kunder.

Kommunikation

“Riktigt usel kvalité på tyget”

“Höga avgifter för returhantering”

“bra kundservice”

“Kommunikationsproblem.”

👍 21   👎 41

Shirtstore har en blandad kommunikation enligt recensionerna. Trots några positiva kommentarer om snabb leverans, bra kundtjänst och tydlig leveransinformation, finns det också kritik angående dålig kvalitet, bristfällig information, lång väntetid och otydlig storleksinformation. Det verkar också finnas problem med produktförsörjning och returhantering, vilket kan påverka kundupplevelsen negativt. Det finns en önskan om bättre koll på sortimentet och förbättrad kommunikation för att öka förtroendet hos kunderna. (42%)

Webbplats

“Riktigt usel kvalité på tyget”

“Mycket bra och lätt navigerad hemsida”

“Stort och varierat utbud”

“Bra storleksguide”

“Enkelt beställningsformulär med snabb bekräftelse”

👍 6   👎 12

Shirtstores hemsida får blandade recensioner med en del kunder som är nöjda med färgerna och enkelheten på webbplatsen och betalningen, medan andra upplever dålig tryckkvalitet och problem med storleksinformationen. Supporten får beröm, men det finns ett generellt dåligt rykte kring företaget. Totalt sett verkar det vara en del positiva och negativa aspekter med Shirtstores webbplats och tjänster. (40%)

Returpolicy

“Snabb och enkel returprocess”

“Höga avgifter för returhantering”

“Flexibel returpolicy”

“Returer är lätt och smidigt”

👍 8   👎 31

Shirtstore har en generös returpolicy där återköp godkänns och kundtjänsten accepterar reklamationer (30%) men tyvärr måste kunderna själva stå för returkostnaderna och risken (70%). Kommunikationen angående retur och byte kan vara bristfällig och tryckkvaliteten på produkterna varierar (50%). Trots vissa problem med kvalitet och returprocessen, erbjuder företaget snabb hantering av reklamationer och utbyten vid behov (80%). Sammantaget kan Shirtstores returpolicy vara kostsam och kräva lite mer transparens och förbättringar för att ge en bättre kundupplevelse (40%).


Om Shirtstore

Shirtstore är ett företag som erbjuder coola t-shirts och andra plagg online. Företaget startade 2003 och har sitt huvudkontor, lager och produktion i Trelleborg. De levererar sina produkter inom Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen och har en hemsida för kunder i övriga Europa. Shirtstore har sålt över 1,5 miljoner produkter sedan starten och har vunnit priser som "årets design" och "årets e-butik". Kunden har möjligheten att välja mellan olika produktkategorier för både kvinnor och män. Betalningsalternativ inkluderar kortbetalning, internetbetalning via hemsidan eller faktura. Leveranstiden är vanligtvis 2-4 dagar. Kunden har 30 dagars returrätt. Kundtjänsten kan kontaktas per telefon eller e-post för frågor och reklamationer. Besök Shirtstore för att utforska deras sortiment och kundservice.


Kontaktinformation

Genvägen 1

23162 Trelleborg

Sverige

📧 info@shirtstore.se

☎ 0410353500

🌐 www.shirtstore.seKategorier

Nätbutiker | Mode | Merchandise