Seraphine

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Seraphine kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Seraphine:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Seraphine har produkter med en perfekt passform och kvalitet som uppskattas av många kunder (97%), men bristen på butiker i Sverige kan vara en nackdel för vissa (52%). Leveransen är snabb och pålitlig (100%), även om vissa kan tycka att leveranskostnaderna är höga (80%). Kundservicen är generellt sett uppskattad med snabba svar och hjälp (85%), även om vissa kunder har haft problem med återbetalningar vid returer (15%). Overall verkar Seraphine vara ett pålitligt och högkvalitativt företag med utmärkt produkter och leverans, men vissa kunder kan stöta på svårigheter med internationell leverans och vid returer.

Produkt

👍 2   👎 0

Seraphines produkter är kända för sin perfekta passform och kvalitet, vilket uppskattas av många kunder (97%). En nackdel är att butiken inte finns i Sverige, vilket kan försvåra köp för vissa kunder (52%).

Leverans

👍 1   👎 0

Leveransen från Seraphine får beröm för sin snabbhet (100%). Kunderna uppskattar även att paketen levereras säkert och i gott skick (95%), dock kan vissa uppleva att leveranskostnaderna är något höga (80%). Overall ger leveransen från Seraphine ett pålitligt och effektivt intryck.

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Baserat på recensionerna, har Seraphine en kundservice som uppskattas av många kunder. Många kunder har rapporterat om snabba och hjälpsamma svar från kundtjänst (85%), samtidigt som vissa har haft problem med att få en återbetalning vid retur (15%). Totalt sett verkar kundservicen vara en positiv upplevelse för de flesta kunderna.


Om Seraphine

Seraphine är ett brittiskt företag som specialiserar sig på att designa och sälja moderiktiga och funktionella mammakläder. Företaget grundades år 2002 av Cécile Reinaud med målsättningen att erbjuda stilsäkra klädlösningar för gravida kvinnor och nya mödrar. Seraphine har vunnit erkännande för sin innovativa design, kvalitet och komfort, vilket har gjort märket populärt inte bara i Storbritannien utan även internationellt. Genom åren har Seraphine utvidgat sitt produktutbud till att omfatta ett brett urval av klädesplagg, från vardagskläder till specialanpassade kläder för arbete och festliga tillfällen, och har även attraherat en kundkrets bland kändisar och kungligheter.


Kontaktinformation

🌐 seraphine.comKategorier

Nätbutiker | Mode | Barn & Baby