Compensair

Alla recensioner

Compensair

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Emirates

Emirates

0 recensioner

Flyg bättre – Recension om EmiratesOm företaget Emirates 1985 börjar hela historien om Emirates, då inleddes verksamhet...

Logo Skytours

Skytours

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många är intresserade av. Vissa personer tycker om att säga upp sig från jobbet...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Compensair

Att resa väljer många att göra väldigt ofta, det kan vara så att man måste resa med jobbet men det kan även vara så att man helt enkelt ville komma bort från vardagen och resa med familjen. Många vet också att man bokar en resa ganska lång tid innan man faktiskt ska ut och resa, detta betyder att vad som helst kan hända innan man ens hinner ut och resa. Vissa företag erbjuder pengarna tillbaka om man måste ställa in resan eller flygbiljetten, men alla gör inte det. Compensair är ett företag som ger pengar tillbaka till kunder som kanske har ett inställt flyg eller ett mycket försenat flyg. 
 
Hur fungerar onlinetjänsten som Compensair erbjuder? Kommer jag att få en kompensation oberoende var jag har bokat min flygbiljett? Hur mycket pengar får att det bara kommer bli kompenserad, eller är det en så liten procent att man inte ens orkar göra det? Genom att gå in här på vår hemsida och läsa andra personens recensioner kan man få svara på dessa frågor.

Mer om själva företaget Compensair
Företaget har varit verksamma på marknaden under några års tid och de erbjuder möjligheten att få pengarna tillbaka på en flygresa som kanske inte riktigt blev som man hade tänkt sig. Compensair är verksamma på marknader i flera olika länder i världen och de har i dagsläget samarbeten med cirka 150 olika flygbolag i 60 olika länder. 

Vad är det som Compensair erbjuder sina kunder?
Tjänsten som företaget erbjuder fungerar i 2 stycken olika steg. Det börjar med att resenären som har något problem med sin flygresa går in på Compensairs hemsida och sedan fyller i en blankett vilket tar cirka 2 minuter. Efter det driver Compensair en mjukvara som går igenom alla detaljer och all information och sedan skickar ut till kunden hur mycket hen kan få i kompensation för sin problematiska flygresa. Att använda själva tjänsten är gratis men Compensair tar ändå en liten avgift efter att själva kompensationen har blivit godkänd till resenärer. Denna avgift är mellan 30 till 90 euro. 

Compensair erbjuder sina kunder att nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta Compensair?
Företaget har en kundtjänst som kan nås på tre olika sätt, det är antingen genom att ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till den eller genom att chatta med dem direkt inne via hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska kundtjänsten kontaktas i första hand. 

Har du någon erfarenhet av företaget Compensair? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om företaget och tjänsten som de erbjuder. Berätta hur stor summa du fick tillbaka på din biljett och även annat du kanske vill berätta. 


Tips inför flygresan.