Compensair

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Compensair kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Compensair:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Compensair erbjuder snabb och effektiv service med snabb betalning, vilket uppskattas av kunderna och sparar dem tid och besvär (100%). Kommunikationen med företaget är vanligtvis effektiv och tydlig, även om vissa kunder har kommenterat fördröjda svar ibland (75%). Viss förbättring kan behövas för att säkerställa en ännu bättre kundupplevelse, och vissa kunder har noterat höga avgifter för tjänsten (60%). Sammantaget, Compensair verkar vara ett pålitligt flygförseningsbolag med snabb service, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller kommunikation och kundupplevelse.

Produkt

“Snabb betalning”

“Utmärkt arbete och smidig kontakt”

👍 1   👎 0

(Pro) Snabb betalning (100%) och enkel process för att få ersättning från Compensair. (Pro) Kunder uppskattar företagets effektiva service, vilket sparar dem tid och besvär. (Con) Vissa kunder har haft problem med kommunikation och support från företaget. (Con) Det finns också klagomål om höga avgifter för tjänsten.

Leverans

“Snabb service”

“Snabb betalning”

“Snabbt svar och rekommendation”

👍 3   👎 0

Compensair erbjuder snabb service med snabb betalning, vilket uppskattas av kunderna. Dock kan viss förbättring behövas för att säkerställa en ännu bättre kundupplevelse. (Resultat baserat på 60% av granskade recensioner)

Kundtjänst

“Snabb service”

“Utmärkt arbete och smidig kontakt”

“Snabbt svar och rekommendation”

“Trevlig och effektiv service”

👍 4   👎 0

Compensairs kundtjänst erbjuder snabb och effektiv service med smidig kontaktmöjlighet. Kunderna uppskattar den snabba hanteringen av sina ärenden och rekommenderar företaget till andra. (100%)

Kommunikation

“Utmärkt arbete och smidig kontakt”

“Snabbt svar och rekommendation”

“Trevlig och effektiv service”

👍 1   👎 0

Kommunikationen med Compensair är effektiv och snabb, vilket uppskattas av kunderna. (100%) Tydlig information ges vid varje steg i processen, vilket underlättar för kunderna att förstå vad som pågår. (100%) Några kunder har dock kommenterat att vissa svar kan vara något fördröjda ibland. (75%) Sammantaget verkar kommunikationen vara ett styrka för Compensair, även om det finns utrymme för förbättring i vissa fall. (100%)


Om Compensair

Compensair är ett företag som specialiserar sig på att hjälpa flygresenärer att få ersättning för försenade, inställda eller överbokade flygningar inom EU (Europeiska unionen), UK (Storbritannien), Turkiet, Ukraina, Georgien, Armenien, Ryssland, Kanada samt under Montrealkonventionen. Företaget grundades 2016 och erbjuder sina tjänster genom att hantera det juridiska förfarandet för att kräva ersättning från flygbolagen enligt gällande lagar och förordningar. Genom sin tjänst syftar Compensair till att underlätta processen för passagerare att få ersättning utan att dessa själva behöver engagera sig i de ofta komplexa och tidskrävande processerna detta kan innebära.


Kontaktinformation

🌐 www.compensair.comKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster