Air Malta

Alla recensioner

Air Malta

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 recensioner

Att resa är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en g&a...

Logo Risskov

Risskov

2 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Air Malta

Det finns otroligt många länder i världen, så pass många att de flesta människor nog inte kommer att besöka hälften av alla som finns. När det kommer till att resa så tycker olika personer om att göra det på olika sätt. Det finns de personer som vill komma fram till ett soligt land och sedan spendera en vecka eller två vid poolen utan att behöva fundera på något. Dock finns det även de personer som vill boka en enkelbiljett till Asien och inte ha första boendet planerat, utan de vill ta det som det kommer. Om man är en person som skulle vilja besöka landet Malta, då har kanske Air Malta en passlig resa för dig. 

Är det säkert att boka en resa med Air Malta? Kommer jag kunna avboka en resa om jag känner mig tvungen till det och hur är det att resa med djur, är det alls möjligt? Läs andra resenärers erfarenheter av Air Malta här inne på OmdömesStälle

Mer om Air Malta
Den första april 1974 började Air Malta att flyga sina alldeles första resor som då gick till London, Birmingham, Manchester, Rome, Frankfurt, Paris samt Tripoli. Under åren som gått har företaget växt och i dagsläget är det hundra tusentals resenärer som väljer att resa med Air Malta årligen. Sedan starten har företaget försök att arbeta med komforten och hela tiden se till att hitta på ännu bättre lösningar för alla resenärer där ute. Air Malta´s mål är att göra det så enkelt och smidigt för så många som möjligt att ha chansen att upptäcka Malta och allting omkring. 

Tjänsten Air Malta
För att kunna göra en bokning hos dem ska man gå in på deras sajt för att sedan fylla i varifrån man vill åka och vart. I en bokning kan resenären även fylla i hur många som ska ut och resa, om det är en tur-och retur resa och i vilken klass resenären önskar att resa. Samtidigt i en bokning har resenären möjligheten att lägga till andra tjänster såsom: en hyrbil, flyg och hotell, en meny som är färdigställd, uppgraderad plats i planet med mera. Då en bokning görs kommer även resenären skapa ett gratiskonot där hen sedan kommer kunna hålla koll på framtida men även gamla bokningar, men även ställa in en resa om hen är tvungen att göra det. Då en resenär hittat den perfekta resan kan hen betala för den med bank- eller kreditkort. Om det finns några funderingar finns det en ”FAQ” inne på hemsidan, men Air Malta har även en kundtjänst som kan nås via telefon eller kontaktformulär. 

Åsikter om Air Malta
Är du en resenär som valt att flyga med detta bolag? Varför då inte dela med dig av dina tankar och erfarenheter in en recension? Du kan berätta för oss och alla där ute om du tycker att det är smidigt att boka via Air Malta, om du tror att du kommer boka via dem igen och berätta även varför du tycker som du gör. 


Resetips från Norr.