SE Mattor

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för SE Mattor kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SE Mattor:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. SE Mattor erbjuder högkvalitativa mattor till ett rimligt pris och har en imponerande snabb leveranstid, vilket uppskattas av många kunder (75%). Trots detta behöver företaget förbättra sin kundservice och kommunikation för att öka kundnöjdheten och undvika missförstånd (50%). Produktkvaliteten och leveranstiderna är starka sidor hos SE Mattor, medan vissa kunder kan uppleva att priset är något högre än förväntat (80%). Sammantaget har företaget potential att växa och förbättra kundupplevelsen genom att fokusera på service och kommunikation.

Produkt

“Underbar matta till ett bra pris”

“Underbar matta till ett bra pris”

👍 7   👎 0

SE Mattor erbjuder högkvalitativa mattor till ett rimligt pris, vilket uppskattas av kunderna. Kundsupporten är bra och färgbytet av mattan är en smidig process. Leveransen är snabb och produkten håller en hög kvalitet. Det enda negativa är att vissa kunder kan tycka att priset är något högre än förväntat. (80%)

Leverans

👍 2   👎 1

SE Mattor har en imponerande snabb leveranstid med 100% kundnöjdhet när det gäller leveranshastigheten. Tyvärr finns det klagomål på kundservicen, med endast 25% nöjda kunder i den kategorin. Mattorna själva beskrivs som underbara av vissa kunder, vilket ger en nöjdhetsgrad på 100% när det gäller produktkvaliteten. Sammantaget får SE Mattor ett betyg på 75% för deras leveranser, med hastighet och kvalitet som deras främsta fördelar, medan kundservicen kan behöva förbättras.

Kundtjänst

👍 2   👎 1

SE Mattor's kundtjänst verkar vara blandad med en del kunder som upplever usel service och andra som uppskattar den snabba och bra kundsupporten. Det är tydligt att produktkvaliteten anses vara bra av vissa kunder. Det är en blandning av positiva och negativa recensioner med en något högre procentandel positiva recensioner än negativa. (50% positiva, 25% negativa)

Kommunikation

👍 0   👎 1

Kommunikationen från SE Mattor är bristfällig, vilket innebär att kunderna kan förvänta sig en usel service (0%). Det finns en negativ respons från kunderna när det gäller företagets förmåga att kommunicera effektivt (25%). Trots detta, finns det enstaka positiva upplevelser där kunderna har haft en smidig och tydlig kommunikation med företaget (75%). Sammantaget finns det potential för förbättring inom kommunikationsområdet hos SE Mattor. (50%)


Om SE Mattor

SE Mattor är ett framstående mattföretag som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa mattor för svenska kunder. Företaget grundades för över tio år sedan med visionen att erbjuda kunderna en fantastisk upplevelse och hjälpa dem att hitta den perfekta mattan för deras hem. SE Mattors framgångsstory sträcker sig över ett decennium och bygger på deras hängivenhet att erbjuda högkvalitativa produkter som möter och överträffar kundernas förväntningar. Genom att kombinera traditionellt hantverk med moderna designtrender och innovativa material, har SE Mattor skapat ett sortiment av mattor som passar alla inredningsstilar och behov.


Kontaktinformation

Klockarvägen 114

151 61 Södertälje

Sverige

📧 Info@semattor.se

🌐 semattor.seKategorier

Nätbutiker | Inredning