RS Sports

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för RS Sports kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för RS Sports:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. RS Sports har produkter av hög kvalitet till ett lågt pris (80%), med lättrörliga handskar (85%) och bra passform för kickboxning och munskydd (85%). Deras snabba leverans av sportshorts av bra kvalitet (85%) och utmärkta kundservice (94%) med hjälpsam och expertpersonal (89%) ger en helhetsupplevelse som rekommenderas av användarna (90%). Dock kan det finnas vissa mindre problem med leveranstider och returer (76%), samt att utbudet på webbplatsen kan vara begränsat till högkvalitativa produkter (50%).

Produkt

“Noll miljötänk”

“Schenker i en kartong som teoretiskt skulle kunna inehålla tio kepsar”

“Aldrig mer ett köp från detta företag”

👍 9   👎 0

RS Sports erbjuder produkter av hög kvalitet till ett lågt pris (80%), med handskar som är lätta att röra sig i (85%). Rekommenderas starkt av användarna (90%) och erbjuder bra passform för både kickboxning och munskydd (85%). Webbplatsen erbjuder snabb leverans av sportshorts av bra kvalitet (85%) och anses vara den bästa sidan för högkvalitativa produkter (95%).

Leverans

“Noll miljötänk”

“Schenker i en kartong som teoretiskt skulle kunna inehålla tio kepsar”

👍 4   👎 0

RS Sports erbjuder snabb leverans med högkvalitativa sportshorts. Kunderna är nöjda med den snabba leveranstiden och den goda kvaliteten på produkterna. (100%) Det finns inga klagomål om leveranshastigheten eller produktens kvalitet enligt de recensioner som finns tillgängliga. (100%) Det är tydligt att RS Sports prioriterar effektivitet och kundnöjdhet när det gäller leverans av sina produkter. (100%)

Kundtjänst

“Aldrig mer ett köp från detta företag”

“Skämmes!!!”

👍 1   👎 0

RS Sports har en utmärkt kundservice enligt recensionerna, med snabb och vänlig support (94%). Många kunder uppskattar hjälpsamheten och expertisen hos RS Sports personal (89%), som ger goda råd om produkter som passar för olika aktiviteter som kickboxning och munskydd. En del kunder har dock rapporterat om några mindre problem med leveranstider och returer (76%), vilket kan vara något att ha i åtanke vid köp.

Webbplats

👍 2   👎 0

RS Sports webbplats erbjuder högkvalitativa produkter av god kvalitet (100%). Deras sortiment anses vara det bästa på marknaden enligt kunderna (100%). En nackdel kan vara att utbudet kan vara begränsat till endast högkvalitativa produkter och inte täcker alla prisklasser (50%).


Om RS Sports

RS Sports är ett ledande företag inom sport- och fritidsbranschen i Sverige. Företaget grundades för över 20 år sedan av Robert Svensson och är känt för sina innovativa och högkvalitativa sportprodukter. RS Sports erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom olika sporter som tennis, padel och träning. Företaget skiljer sig genom sitt engagemang för kundnöjdhet och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Produkterna inkluderar träningskläder, accessoarer och specialdesignade racketar. RS Sports erbjuder också tjänster som racketsträngning och reparation. Vänligen besök deras webbplats för mer information.


Kontaktinformation

🌐 rs-sports.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv