Rosegal

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Rosegal kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Rosegal:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rosegal erbjuder ett brett utbud av produkter till rimliga priser och vissa produkter lever upp till förväntningarna (80%). Leveranstiden kan vara långsam och kommunikationen bristfällig, vilket kan vara problematiskt för vissa kunder (70%). Kundtjänsten har blandade recensioner med både positiva och negativa erfarenheter (20% pro, 80% con). Trots eventuella brister i service och kvalitet kan det ändå vara värt att beställa från Rosegal om man är medveten om dessa risker (70%). Det är viktigt att läsa noggrant om storlekar och returvillkor för att undvika besvär (65%). Rosegals återbetalningspolicy har blandade recensioner, så det rekommenderas att vara försiktig och läsa villkoren noggrant innan man beställer (33,3%).

Produkt

👍 5   👎 5

Rosegal har ett brett utbud av produkter, men leveransen kan vara långsam och det kan vara svårt att få svar på mail (70%). Material och passform kan variera från förväntningarna, vilket kan vara en besvikelse för vissa kunder (60%). Vissa produkter ser dock ut som på bild och lever upp till förväntningarna (80%). Sammantaget är det helt ok att beställa från Rosegal om man är beredd på eventuella brister i service och kvalitet (70%).

Leverans

👍 3   👎 8

Rosegal har en supersnabb leverans (20%) och bra kundsupport för fördröjda varor (10%), men bristfällig kommunikation och långsam leveranstid kan vara problematiskt (70%). Handla med försiktighet för att undvika missnöje.

Kundtjänst

👍 3   👎 9

Rosegal har enligt recensionerna en mycket bristfällig kundtjänst med ovilliga att svara på e-post och brist på möjligheter att ändra uppgifter eller lämna negativ feedback efter en beställning. Trots detta har vissa kunder upplevt en positiv upplevelse med snabb respons och återbetalning via Paypal (20% pro, 80% con).

Kommunikation

👍 2   👎 10

Rosegal har en otillfredsställande konsumentkontakt med långsam leverans och bristfällig information om leveransdatum samt problem med att ändra e-postadress (55%). Däremot erbjuder de god service och snabb respons när det gäller att lösa problem med varor som inte kan sändas i tid och eventuella byte/returer (45%). Det är viktigt att läsa ordentligt om storlekar för att undvika besvär.

Webbplats

👍 1   👎 0

Hemsidan för Rosegal har ett brett utbud av kläder och accessoarer till rimliga priser, vilket uppskattas av många kunder. Tyvärr kan leveranstiderna vara långa och kvaliteten på produkterna varierar. Dessutom kan returprocessen vara krånglig för vissa kunder. Sammantaget får hemsidan för Rosegal en acceptabel betyg av cirka 65% baserat på recensionerna.

Returpolicy

👍 1   👎 3

Rosegals återbetalningspolicy har blandade recensioner. Vissa kunder har haft problem med oklara villkor och att varorna inte kom fram (33,3%), medan andra har fått sina pengar tillbaka via Paypal (33,3%). Det rekommenderas att läsa noggrant gällande storlekar och möjligheten till byte och returer (33,3%).


Om Rosegal

Rosegal är ett globalt online-modeföretag som fokuserar på att sälja kläder och tillbehör för kvinnor och män som kombinerar vintage-stilar med moderna trender. Företaget grundades av en grupp vänner som delade en djup kärlek för mode och särskilt för vintagestilen. Rosegal är känt för att erbjuda ett brett sortiment av produkter, från klänningar och blusar till badkläder och skor, med målet att tillgodose kundernas önskemål om både unik stil och prisvärdhet. Företaget strävar efter att ge sina kunder produkter av hög kvalitet samtidigt som det behåller konkurrenskraftiga priser. Rosegals historia började med att sälja främst via sin webbplats och har sedan dess expanderat globalt, med en kundbas som omfattar olika länder och regioner.


Kontaktinformation

🌐 www.rosegal.comKategorier

Nätbutiker | Mode