Resväskor

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Resväskor kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Resväskor:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Resväskor erbjuder ett brett utbud av kvalitativa resväskor med lätt filtrering på deras webbsida (80%). Företaget erbjuder bästa personliga service (100%) med snabb leverans (90%) och hög kvalitet på kabinväskan (85%). Även om vissa kunder har upplevt dålig kvalitet (20%) och problem med retur av produkter (50%), sammanfattningsvis erbjuder Resväskor bra produkter och service till majoriteten av sina kunder.

Produkt

“Snyggare än på bilderna och av högre kvalitet än förväntat”

👍 9   👎 1

Resväskor erbjuder ett brett utbud av resväskor med lätt filtrering på deras webbsida (80%), bästa personliga service (100%), kvalitativa och fina produkter (90%), smidigt att köpa resväskor (90%), sjukt snabb leverans (90%), lagom förpackat och rätt vara (80%), snabb leverans (90%), och hög kvalitet på kabinväskan (85%). Dock finns det även en del kunder som upplever dålig kvalitet (20%). Sammantaget verkar Resväskor erbjuda bra produkter och service till majoriteten av sina kunder.

Leverans

“Snyggare än på bilderna och av högre kvalitet än förväntat”

“Leverans till dörren inom 2 dagar”

👍 18   👎 2

Resväskor levererar med en fantastisk snabbhet (75%), där vissa kunder har fått sina leveranser på rekordtid (90%). Företaget erbjuder även tydlig avisering om leverans (100%), vilket ger en smidig köpupplevelse (80%). Dock finns det vissa kunder som har upplevt lång väntetid (20%) och enstaka leveranser som inte har mottagits (50%). Sammantaget erbjuder Resväskor en snabb och bra service (95%) med lagom förpackade och rätt varor (80%).

Kundtjänst

👍 17   👎 2

Resväskor erbjuder en fantastisk kundservice med mycket hjälpsam personal som är trovärdig och ger ett positivt bemötande (80%). Kundtjänsten är effektiv och snabb, vilket resulterar i smidiga leveranser och en utmärkt kundsupport (90%). En del kunder har dock upplevt dålig eller värdelös kundservice (10%), men majoriteten ger en positiv recension och är villiga att återkomma som kunder (85%). Sammantaget erbjuder Resväskor en bra kundservice med smidiga köp och tillmötesgående personal.

Kommunikation

👍 1   👎 2

Resväskor har utmärkt kundservice med omedelbara svar i telefonen (100%), men leveransen kan vara försenad (50%) vilket kan leda till lång väntetid (50%). Sammantaget ges en bra upplevelse med företagets kommunikation även om det kan finnas viss fördröjning i leveransen.

Webbplats

👍 1   👎 0

Resväskors webbplats erbjuder ett stort urval av resväskor och det är enkelt att använda filtreringsalternativen för att hitta rätt produkt (87%). Tydlig information om varje produkt och snabb beställningsprocess (92%). Nackdelen är att vissa produkter kan vara lite dyrare jämfört med andra återförsäljare (78%). Totalt sett en bra plattform för att köpa resväskor online.

Returpolicy

👍 2   👎 0

Resväskor har en bra återvändande policy som gör det enkelt för kunder att göra byte om det behövs. Det är en fördel för kunderna eftersom det ger dem flexibilitet och trygghet. Några kunder har dock haft problem med att få tillbaka pengarna vid retur, vilket kan vara en nackdel. (50%)


Om Resväskor

Resväskor är ett svenskt e-handelsföretag som säljer resväskor av olika modeller, färger och storlekar. Företaget grundades med ambitionen att bli ledande i Sverige inom försäljning av resväskor. Resväskor har en stor produktportfölj som inkluderar nästan 1 600 produkter. Kunderna kan hitta kända varumärken såväl som mindre kända varumärken på företagets hemsida. Resväskor erbjuder snabba leveranser med gratis frakt och en leveranstid på 1-2 arbetsdagar. Kunden har även möjlighet att få prisgaranti och kontakta kundtjänsten via telefon eller e-post om det skulle behövas.


Kontaktinformation

🌐 xn--resvskor-3za.seKategorier

Nätbutiker | Mode