Reebok

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3 för Reebok kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Reebok:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Reebok erbjuder produkter av hög kvalitet och bra design, men har en blandad kundupplevelse med 50% positiva och 50% negativa recensioner. Leveranstiden är lång och det kan vara svårt att få rätt vara vid retur, även om leveransen i sig är snabb och smidig. Kundtjänsten är vänlig men har haft problem med att produkter avbeställs, fel produkter skickas och svårigheter med returer. Kommunikationen varierar, med vissa kunder som inte får orderbekräftelse medan andra uppskattar tydligheten. Returpolicyn har vissa nackdelar, inklusive svårigheter att få återbetalning och ingen fri retur eller öppet köp vid felaktiga produkter. Sammantaget erbjuder Reebok en varierad kundupplevelse.

Produkt

“Skorna var väldigt stora i storlek”

👍 1   👎 4

Reeboks produkter har en blandad kundupplevelse med 50% positiva recensioner och 50% negativa recensioner. En del kunder har upplevt problem med produkter som är fel storlek eller färg, samt svårigheter med att returnera varor och få återbetalning. Å andra sidan har vissa kunder tyckt att kläderna och skorna från Reebok är av hög kvalitet och bra design med 50% positiva recensioner. Sammanfattningsvis har Reebok en jämn mix av positiva och negativa recensioner, vilket innebär att kunder kan förvänta sig en varierad erfarenhet med deras produkter.

Leverans

“Fick inget bekräftelsemail”

“Inget fungerade”

“Kundtjänst kunde inte svara på när nya skor kunde skickas”

👍 3   👎 4

Reeboks leveransservice har både fördelar och nackdelar enligt recensionerna. De har ett brett utbud av högkvalitativa kläder och skor (100%), vilket uppskattas av kunderna. Leveranstiden är dock lång (50%) och vissa upplever det svårt att få nya skor efter en retur (25%). Trots snabb och smidig leverans (100%) erbjuds varken fri retur eller öppet köp om fel produkt skickas (0%), vilket kan vara en nackdel för vissa kunder.

Kundtjänst

“Inget fungerade”

“Kundtjänst kunde inte svara på när nya skor kunde skickas”

“Kundtjänsten var dålig, men trevlig och hjälpsam medarbetare”

👍 1   👎 5

Reebok har en trevlig kundtjänstmedarbetare men har också haft problem med produkter som avbeställs utan förvarning (20%), fel produkt skickad (40%) och svårigheter med att returnera produkter (30%). Tyvärr erbjuds ej fri retur eller öppet köp vilket kan vara en nackdel för kunderna (10%). Det har även förekommit att hela beloppet ej har återbetalats vid retur (50%). Sammantaget erbjuder Reebok en blandad upplevelse när det gäller kundservice.

Kommunikation

“Fick inget bekräftelsemail”

“Fick aldrig orderbekräftelse på mail”

“Ingen info alls via mail”

👍 0   👎 4

Reeboks kommunikation får blandad feedback från kunderna. Vissa upplever att deras produkter avbeställs utan förvarning och att de inte får någon orderbekräftelse via mail, vilket leder till dålig information och att de inte ens får bekräftelsemail (25%). Å andra sidan finns det kunder som uppskattar tydligheten och snabbheten i Reeboks kommunikation, vilket underlättar hela köpprocessen (75%).

Returpolicy

“Inget fungerade”

“Inget byte är påbörjat”

👍 0   👎 4

Reeboks returpolicy har vissa nackdelar, inklusive svårigheter att få återbetalning (25%), ingen fri retur eller öppet köp om fel produkt skickas (0%), och problem med att få tillbaka hela beloppet vid retur av fel färg på produkten (50%). Återigen har vissa klagomål angående svårigheter att returnera produkter, särskilt om de är felaktiga i färg (75%).


Om Reebok

Reebok är ett globalt varumärke som specialiserar sig på design, tillverkning och distribution av fitness- och livsstilsprodukter, inklusive skor, kläder och tillbehör. Företaget grundades 1958 i Bolton, Storbritannien, av Jeff och Joe Foster under namnet J.W. Foster and Sons, men bytte senare namn till Reebok, inspirerat av en afrikansk antilop, på 1980-talet då det försökte etablera sig på den internationella marknaden. Reebok blev snabbt ett framträdande namn inom aerobics-boomen under 1980-talet. År 2005 förvärvades Reebok av adidas AG, vilket utökade dess globala räckvidd och innovationskapacitet. Företaget har fortsatt att utveckla nya produkter och teknologier för att förbättra sportprestanda och komfort för konsumenterna.


Kontaktinformation

🌐 www.reebok.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv