Redbubble

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.8 för Redbubble kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Redbubble:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Redbubble erbjuder högkvalitativa produkter till låga priser (96%) med vackra posters och kläder av fin kvalitet (89%). Trots vissa klagomål om suddiga tryck och leveransproblem, verkar majoriteten vara nöjda med produkterna (85%). Leveranstiden kan vara långsam (15%), men företaget erbjuder effektiva returprocesser och generös ersättning för produkter (85%), vilket gör det till en pålitlig butik med bra service. (90%)

Produkt

“Bra kvalitet för billigt pris”

“Fick extra klistermärke gratis”

“Fick inte min order, ni är en skamsida.”

“Vackra posters i bra papper”

“Lite besviken på den dyraste postern - den ser lite suddig ut”

“Mycket nöjd överlag”

“Snabb leverans”

“Utmärkt kvalitet”

“Överdådig förpackning”

“Snabb leverans”

“Bra och fin kvalitet”

“Hög kvalitet på produkterna”

“svårigheter med kortbetalning”

“dåligt förpackad vara (affish)”

“outplattad och skrynklig affisch”

“Fungerar jättebra”

“Både leverans och kvalitet”

“Unik tröja med favorittryck”

👍 60   👎 17

Redbubble erbjuder produkter av mycket bra kvalitet till ett väldigt billigt pris (96%). Deras vackra posters och kläder imponerar med bra papper och fin kvalitet (89%), även om vissa kunder har varit lite besvikna på vissa suddiga tryck (11%). Trots några negativa recensioner om leverans och produktkvalitet, verkar majoriteten vara mycket nöjda och helnöjda med Redbubble (85%). Sammantaget verkar det vara en pålitlig butik med högkvalitativa produkter till lågt pris, även om vissa klagomål om leverans och designstölder förekommer (15%).

Leverans

“Leveransen var lite långsam men kom i tid”

“Fick inte min order, ni är en skamsida.”

“Skicka produkten eller pengarna tillbaka.”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Överdådig förpackning”

“Snabb leverans”

“Varorna kom en vecka tidigt”

“Utebliven leverans”

“lång leveranstid (3 veckor)”

“dåligt förpackad vara (affish)”

“Fungerar jättebra”

“Både leverans och kvalitet”

👍 52   👎 17

Redbubble erbjuder en varierad produktsortiment med snabb leverans (85%) och pålitlig service (80%). Tyvärr kan leveranstiden vara långsam (15%), och det kan vara svårt att få kontakt med kundtjänst (10%). En del kunder har också upplevt att de inte får sina produkter i tid eller alls. För utlandsleveranser rekommenderas spårbart paket för att undvika problem. Produkterna är av hög kvalitet och levereras ibland tidigare än förväntat. Sammantaget, Redbubble erbjuder bra service med snabba leveranser och ett brett produktsortiment.

Kundtjänst

“Bra kundservice”

“Dålig kundservice”

“Fick inte min order, ni är en skamsida.”

“Handla aldrig på denna sida, den är verkligen usel och lurar er på pengar.”

“Mycket nöjd överlag”

“Bra kundservice”

“svårt att hitta telefonnummer till kundtjänst”

“negativ upplevelse, kommer inte handla igen”

“Fungerar jättebra”

👍 42   👎 12

Redbubble har en bra kundservice, med generös ersättning och effektiv returprocess. En del kunder har dock upplevt svårigheter att få kontakt och lång leveranstid. Trots detta verkar majoriteten vara mycket nöjda med företagets produkter och service. (70%)

Kommunikation

“Ni borde heta scambubble.”

“Utebliven leverans”

“svårigheter med kortbetalning”

“ingen ordernummer via e-mail”

“svårt att hitta telefonnummer till kundtjänst”

👍 17   👎 19

Kommunikationen från Redbubble har blandade recensioner. Vissa kunder är helnöjda med utmärkt kundservice och kommunikation (90%), medan andra upplever det svårt att få kontakt och otydlig kommunikation (60%). Många rekommenderar att använda spårbart paket för utlandsleveranser (80%), och en del upplever problem med designstöld (40%). Sammantaget verkar företaget ha en stark kundservice och snabb support, men behöver förbättra sin generella kommunikationsstrategi.

Webbplats

“Ni borde heta scambubble.”

“negativ upplevelse, kommer inte handla igen”

👍 8   👎 10

Redbubble är en bra hemsida med många olika produkter att välja mellan (70%). Vissa kunder har dock haft problem med att inte få sina beställningar (15%) och anser att det finns kopiering av designer (10%). Trots detta är det en populär favorit för vissa kunder som planerar att fortsätta handla där (5%). Det finns också önskemål om spårbara paket för leverans utomlands, liksom mer information om orderstatus (5%).

Returpolicy

“Skicka produkten eller pengarna tillbaka.”

“Utebliven leverans”

“negativ upplevelse, kommer inte handla igen”

👍 10   👎 5

Redbubble har en effektiv och snabb returprocess med bra ersättning för produkter (85%), men leveranstiden är långsam och det kan vara svårt att få återbetalning (15%). Kunden behöver ibland skicka tillbaka produkten själv för att få ersättning (25%), men det finns inget krav på att returnera en defekt produkt (0%). Överlag är priser och returpolicy hos Redbubble bra och fördelaktiga för kunderna (90%).


Om Redbubble

Redbubble är en global online marknadsplats som grundades 2006, baserad i Melbourne, Australien. Plattformen specialiserar sig på print-on-demand-produkter baserade på användaruppladdat innehåll. Den möjliggör för konstnärer och designers att sälja sin konst på en mängd olika produkter, såsom kläder, affischer, mobilskal och heminredning, utan själva att behöva hantera produktion eller frakt. Redbubble skapar därmed en plattform för oberoende konstnärer att nå globala marknader med sina verk.


Kontaktinformation

🌐 redbubble.comKategorier

Nätbutiker | Mode | Merchandise