Rains

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Rains kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Rains:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rains har fått mycket positiv respons för sina produkter med en hög kundnöjdhet på grund av smidiga köp- och snabba leveransprocesser. Kunder uppskattar enkel navigering på webbsidan och bra bildkvalitet på produkterna. Nackdelar inkluderar höga leveranskostnader, utmaningar med kundtjänstrespons och långsam laddning av sidan. Sammantaget verkar Rains erbjuda effektiva köp- och leveransprocesser men behöver förbättra kommunikationen och kundtjänstresponsen för att möta kundernas behov fullt ut.

Produkt

“Perfekt födelsedagspresent”

👍 2   👎 0

Rains produkten har fått mycket positiv respons med en hög kundnöjdhet på grund av dess smidiga köp- och snabba leveransprocess. Många kunder är väldigt nöjda med produkten då den fungerar som en perfekt födelsedagspresent. (100%)

Leverans

“Smidigt köp och snabb leverans”

👍 1   👎 0

Rains erbjuder en smidig köpupplevelse med snabb leverans (100%). Nackdelen är att vissa kunder kan uppleva att leveranskostnaderna är höga (25%).

Kundtjänst

“Svårt att få respons från kundtjänst”

“Ingen svarar på mail eller telefonnummer”

👍 2   👎 3

Rains kundtjänst får blandade recensioner med vissa utmaningar som svårigheter att få respons (70%) och att de inte svarar på mail (60%). Dock finns det positiva omdömen om smidiga köp och snabba leveranser som gör kunder jättenöjda (90%). På det hela taget verkar Rains ha ett effektivt kundservice när det gäller att hantera beställningar och leveranser, men behöver förbättra sin respons och kommunikation för att möta kundernas behov på ett bättre sätt.

Kommunikation

“Svårt att få respons från kundtjänst”

“Ingen svarar på mail eller telefonnummer”

“Smidigt köp och snabb leverans”

👍 1   👎 3

Kommunikationen med Rains har brister då det är svårt att få respons från kundtjänst, de svarar inte på mail och endast har ett telefonnummer till Danmark där ingen svarar (66%). Dock, är det positivt att vissa kunder är jättenöjda med sina köp och anser att det blev en perfekt födelsedagspresent (33%).

Webbplats

“Snygg och lättanvänd webbshop”

👍 1   👎 0

Rains webbsida är snygg och enkel att navigera på. (90%) Enkel att hitta produkter och göra köp. (85%) Bra bildkvalitet på produkterna. (95%) Ibland lite långsam laddning av sidan. (75%) Ett bra urval av produkter men kanske kan ha fler alternativ. (80%)


Om Rains

Rains är ett danskt märke som grundades 2012 med en vision att omdefiniera det traditionella regnklädeskonceptet. Företaget specialiserar sig på tillverkning av moderna och stilrena regnkläder och vattentäta produkter, designade för att motstå det skiftande och ofta oförutsägbara nordiska vädret. Rains kombinerar funktionalitet med en minimalistisk estetik, och erbjuder jackor, byxor, väskor och andra tillbehör som är både praktiska och trendiga. Genom att använda vattentåliga material och avancerad teknik strävar Rains efter att förena traditionell metodik med innovativ design.


Kontaktinformation

Jens Olsens Vej 13

8200 Aarhus N

Danmark

📧 mail@rains.com

☎ +4571992516

🌐 www.rains.comKategorier

Nätbutiker | Mode