Qatar Airways

4 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.8 för Qatar Airways kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Qatar Airways:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Qatar Airways erbjuder bra bokningsservice och mat ombord enligt kunderna (60%), men har problem med bagagehantering och inställda flyg (40%). Kundservicen och leveransen är god (80%), men det finns brister i bagagehanteringen och långa väntetider (60%). Kommunikationen är bristfällig enligt recensionerna (45,1%), och webbplatsen har problem med felaktig information (33%) som kan leda till resproblem. Return policy har många nackdelar med långa väntetider och krångliga processer (27%). Sammanfattningsvis erbjuder Qatar Airways god service och mat, men har brister i bagagehantering, inställda flyg, kommunikation och return policy. (44,1%)

Produkt

“Bästa flygbolaget”

“Flyget avbokades”

“Uruselt företag”

“Mycket dålig kvalitet”

“Bra service hela vägen från bokning till flygresan”

👍 26   👎 50

Qatar Airways har en bra bokningsservice och erbjuder bra mat ombord, vilket får bra betyg från kunderna (60%). Tyvärr har det förekommit problem med flygbyte till andra bolag och försenade bagage, skador på bagage och brist på ersättning för problemen (40%). Det finns även klagomål på att flygplanet var trångt och att det uppstod problem med inställda flyg utan tillräcklig återbetalningsservice (20%). Sammanfattningsvis verkar Qatar Airways erbjuda bra service och mat, men har vissa brister när det gäller hantering av bagage och problem med inställda flyg.

Leverans

“Lång leveranstid”

“Snabb leverans och god kundservice”

👍 8   👎 44

Qatar Airways har en snabb leverans och god kundservice (80%), men det finns brister i bagagehanteringen och skadat bagage kan vara ett problem (60%). Vissa resenärer har rapporterat missade flyg på grund av felaktiga tider (40%) och lång väntetid i Doha (50%). Dessutom har vissa klagat på inställda flyg och långsam återbetalningsprocess (30%), samt problem med försenad eller förlorad bagage (40%). Även om vissa har haft positiva upplevelser med Qatar Airways, finns det också flera negativa recensioner som indikerar bristande service och pålitlighet.

Kundtjänst

“Bästa flygbolaget”

“Varning vid inställda flyg”

“Ingen hjälpsamhet från kundtjänst”

“Bra service hela vägen från bokning till flygresan”

“Snabb leverans och god kundservice”

👍 27   👎 111

Qatar Airways erbjuder en varierande kundservice, där vissa kunder upplever bra bemötande och snabba leveranser. Dock finns det många fall där kunder har haft negativa upplevelser, bland annat med bristfällig kommunikation, uteblivna ersättningar för felaktigheter och otillräcklig hjälp vid problem med bagage. Qatar Airways behöver förbättra sin kundservice för att ge alla kunder en bättre upplevelse. (60%)

Kommunikation

“Bästa flygbolaget”

“Flyget avbokades”

“Qatar svarar inte”

“Varning vid inställda flyg”

“Bra service hela vägen från bokning till flygresan”

👍 17   👎 67

Kommunikationen med Qatar Airways verkar vara bristfällig enligt recensionerna. Många kunder upplevde att de inte fick tillräcklig information om flygändringar och samarbeten med andra flygbolag, vilket ledde till förvirring och missnöje. Dessutom var det svårt att få kontakt med bolaget via telefon, mejl eller online, vilket resulterade i långa väntetider och utebliven respons. Trots detta lyckades företaget lösa vissa problem för vissa kunder, men överlag verkar kommunikationen och kundservicen vara otillräcklig enligt de flesta recensionerna. (45,1%)

Webbplats

👍 0   👎 3

Qatar Airways webbplats har enligt recensionerna problem med felaktig information (33%) som kan leda till resproblem och brister i tillit (33%). Därutöver kan förvirrande information (33%) på hemsidan försvåra bokningsprocessen för resenärer. Trots detta erbjuder Qatar Airways fortfarande många fördelar som hög kvalitet och mångfaldigt flygutbud.

Returpolicy

“Drar 230 Dollar vid återbetalning”

👍 1   👎 13

Qatar Airways return policy har många nackdelar baserat på recensionerna. Många passagerare har haft problem med att få ersättning efter inställda flyg eller skadat bagage, med långa väntetider och krångliga processer. Vissa har även fått tillgodo vauchers som de inte kunnat använda på grund av sjukdom. Det finns även klagomål på bristande kommunikation och bevis på återbetalning. Sammantaget verkar det vara en besvärlig och frustrerande process att få tillbaka pengar eller ersättning från Qatar Airways. (27%)


Om Qatar Airways

Qatar Airways är det statligt ägda nationella flygbolaget i Qatar. Företaget grundades 1993 och påbörjade sina flygningar 1994. Huvudkontoret ligger i Doha, och dess huvudnav är Hamad International Airport. Qatar Airways erbjuder internationell flygtrafik till över 160 destinationer världen över, med en flotta som inkluderar både passagerar- och fraktflyg. Flygbolaget är känt för sin höga servicenivå och har flera gånger blivit utsett till ett av världens bästa flygbolag. Qatar Airways är också en del av OneWorld-alliansen, vilket möjliggör ett omfattande globalt nätverk för passagerarna. Sedan sin grund har Qatar Airways spelat en central roll i regionens flygtrafik och bidragit till att göra Doha till ett viktigt flygnav.


Kontaktinformation

🌐 www.qatarairways.comKategorier

Semestrar & Resor | Flygbiljetter