Prylpelle

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Prylpelle kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Prylpelle:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Prylpelle får höga betyg för snabb leverans med 100% nöjda kunder, men behöver förbättra förpackningen enligt 50% av kunderna. Sammantaget har företaget en övervägande positiv respons på sina leveranstjänster.

Leverans

👍 2   👎 0

Prylpelles leverans får höga betyg för sin snabbhet med 100% av kunderna som har uttryckt sin nöjdhet (jämfört med 0% som klagar på långsam leverans).dock, vissa kunder kan möjligtvis uppleva att förpackningen kan vara bristfällig och behöver förbättring med 50% av kunderna som har uttryckt besvikelse över förpackningen (jämfört med 50% som inte har nämnt några problem med förpackningen). Sammantaget, Prylpelle har en övervägande positiv reaktion på sin leveranshastighet, med ett mindre antal kunder som vill se förbättringar.


Om Prylpelle

Prylpelle är ett e-handelsföretag som grundades och lanserades år 2012. Företagets mål är att kunna erbjuda ett brett sortiment av produkter för alla smaker och personligheter. Prylpelle har ingen fysisk butik utan driver sin verksamhet helt online. De erbjuder kunder produkter inom kategorier som hem och hushåll, muggar, trädgård och fritid. Betalningen sköts av Klarna och leveranstiden är vanligtvis mellan 1 till 3 vardagar med en fraktkostnad på mellan 29-49 kr. Returer accepteras inom 14 dagar, men kunden får stå för returkostnaden. Kundtjänsten nås via e-post och all information finns tillgänglig på företagets hemsida.


Kontaktinformation

🌐 www.prylpelle.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik