Printful

73 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Printful kommer från 73 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Printful:

TrustPilot (73)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Printful har en flexibel returpolicy som ger kunder möjlighet att få återbetalning, vilket är uppskattat av många (50%). Dock verkar det finnas en del kunder som har upplevt långa väntetider när de väntar på återbetalning (50%). Sammanfattningsvis, Printful erbjuder en gynnsam returpolicy men kan förbättra sin process för att hantera återbetalningar snabbare.

“Lätt att skapa och förverkliga idéer”

“Det tar några dagar att se att din vara är på väg att fyllas”

“Hjälpen till säljare är förstklassig. Alla är så hjälpsamma och trevliga. Kvaliteten på de prover jag har beställt har också varit toppklass, från inramade dukar till brickor, tröjor, vykort och muggar. De är min favoritpartner för tryck på begäran.”

👍 1   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

TL - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Lätt att skapa och förverkliga idéer

THERAPEUTIC CRE-A-TIONS - 8 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Det tar några dagar att se att din vara är på väg att fyllas

Leslie Murray - 8 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Produktkvalitet och säljsupport på toppnivå
  • Hjälpen till säljare är förstklassig. Alla är så hjälpsamma och trevliga. Kvaliteten på de prover jag har beställt har också varit toppklass, från inramade dukar till brickor, tröjor, vykort och muggar. De är min favoritpartner för tryck på begäran.