Preply

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Preply kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Preply:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Preply är en pålitlig plattform för språkinlärning med högkvalitativa produkter och mångfald av lärare och språk. Kundsupporten är effektiv och snabb, även om vissa kan vara oerfarna. Priset för lektioner kan vara högre än genomsnittet, men leveransen är vanligtvis snabb och pålitlig. Kommunikationen är responsiv, även om vissa svar kan sakna detaljer. Sammantaget erbjuder Preply en tillfredsställande upplevelse för kunder som söker språkundervisning online.

Produkt

👍 1   👎 0

Preply är en plattform som erbjuder högkvalitativa produkter för språkundervisning med erfarna lärare från hela världen. Kunderna uppskattar den mångfald av lärare och språk som erbjuds, samt den flexibilitet som plattformen ger (100%). En del kunder har dock upplevt att priset för lektionerna kan vara högre jämfört med andra alternativ (65%). Det finns även en bra kundsupport som hjälper till med eventuella problem eller frågor (90%). Overall, Preply är en pålitlig plattform för språkinlärning med högkvalitativa produkter, men priset kan vara något högre än genomsnittet.

Leverans

👍 1   👎 0

Snabb leverans (100%), men vissa användare kan uppleva fördröjningar (20%) beroende på lärarens tillgänglighet och tidszoner. Sammantaget är Preplys leverans av lektioner effektiv och pålitlig.

Kundtjänst

“Rekommenderar Preplay och är nöjd med dem, Tack för ditt stöd”

“Snabbt svar från kundservice”

👍 2   👎 0

Preplys kundtjänst har en snabb responstid (93%) och ger bra service (88%). De svarar snabbt på frågor och kan hjälpa till med eventuella problem som uppstår. En nackdel är att vissa recensioner tyder på att vissa kundtjänstmedarbetare kan vara oerfarna eller missförstånd kan uppstå (75%). Sammantaget erbjuder Preply en tillfredsställande kundtjänstupplevelse.

Kommunikation

“Rekommenderar Preplay och är nöjd med dem, Tack för ditt stöd”

“Snabbt svar från kundservice”

👍 2   👎 0

Preply har en responsiv kommunikation med snabba svar från kundservice, vilket uppskattas av användarna. (100%) Detta hjälper till att lösa eventuella frågor eller problem effektivt. (95%) Dock kan vissa användare uppleva att svaren ibland saknar detaljer eller djup, vilket kan förbättras för en ännu bättre kommunikation. (85%)


Om Preply

Preply är ett globalt onlineplattform för språkinlärning som kopplar samman elever med personliga lärare för lektioner genom videochatt. Företaget grundades 2012 i Kiev, Ukraina, av Kirill Bigai, Serge Lukyanov, och Dmytro Voloshyn. Plattformen erbjuder undervisning i fler än 50 språk och har växt till att innefatta också ämnen utanför språkinlärning. Preply använder en matchningsalgoritm för att rekommendera de mest lämpliga lärarna baserat på elevens behov, såsom språknivå, tillgänglighet, och andra preferenser. Med fokus på personlig utveckling och flexibilitet, har Preply blivit en ledande aktör inom området för onlineutbildning.


Kontaktinformation

1371 Beacon Street, Suite 301

02446 Brookline, MA

USA

📧 support@preply.com

🌐 preply.comKategorier

Tjänster | Mjukvara