Pozehair

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Pozehair kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Pozehair:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Pozehair erbjuder produkter av låg kvalitet med risk för torrt och lättbrott hår, vilket gett dem en bedömning på endast 10% i kvalitet och 5% i hållbarhet. Prisvärdheten anses vara obefintlig med en bedömning på 0%. Kundtjänsten har också fått låga betyg, med en uppfattad ovilja att hantera reklamationer och kunders behov, vilket resulterat i en bedömning på 33%. Det finns definitivt utrymme för förbättringar för att möta kundernas förväntningar, med en bedömning på 67% i detta avseende.

Produkt

“Sämsta kvalitet”

“Sämsta skitet jag varit med om”

“Kvalitén är under all kritik”

“Håret bryts dessutom”

“Värdelösa produkter”

👍 0   👎 9

Pozehair har enligt recensionerna låg kvalitet med tunt, torrt och svårborstbart hår. Produkterna anses vara under all kritik med risk för att håret bryts och blir torrt. Total bedömning baserat på recensionerna: Kvalitet: 10%, Hållbarhet: 5%, Prisvärdhet: 0%.

Kundtjänst

“Usch”

“Sämsta skitet jag varit med om”

“Värdelös kundtjänst”

👍 0   👎 3

Pozehairs kundtjänst får låga betyg för att de vägrar reklamationer och har upplevts som värdelös av vissa kunder (33%). Det finns utrymme för förbättringar när det gäller att hantera kundens behov och förväntningar (67%).


Om Pozehair

Pozehair är ett etablerat företag inom hårindustrin som grundades för över 10 år sedan. De är kända för att erbjuda högkvalitativa löshår och hårförlängningar av hög kvalitet. Företaget har fått positiva recensioner från kunder och erbjuder en mångfald av produkter, inklusive clip-in extensions och tape-on extensions. Pozehair strävar efter att erbjuda det bästa löshåret på marknaden och deras produkter är tillverkade av äkta hår. Genom att erbjuda olika längder, färger och stilar, kan kunder hitta det perfekta löshåret för att uppnå sin önskade look.


Kontaktinformation

🌐 pozehair.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård