PN Jakt

21 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för PN Jakt kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för PN Jakt:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (20)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. PN Jakt har en tydlig och enkel webbplats (80%) som gör det lätt att hitta och beställa produkter. Kundrecensionerna bekräftar att produkterna har bra grepp, är bekväma att använda och av hög kvalitet (85%), vilket gör det till en bra plats att köpa jaktprylar på. Men det verkar finnas vissa problem med uppdatering av lagersaldon då vissa varor tas bort från hemsidan senare (70%). Sammantaget erbjuder PN Jakt en smidig och bekväm shoppingupplevelse för jägare online.

“Lätt att hitta rätt produkt”

“Går att beställa på hemsidan trots varan är slut”

“Ingen info om att varan för tillfället är slut på hemsidan”

👍 20   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Lars Erik Stenberg - 4 år sedan Trustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Lätt att hitta rätt produkt

Hans - 4 år sedan Trustpilot 🔗

  • Inte fått beställda varor än
  • Besked om sen leverans pga slut hos leverantör
  • Går att beställa på hemsidan trots varan är slut
  • Ingen info om att varan för tillfället är slut på hemsidan