Plus LED

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Plus LED kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Plus LED:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Plus LED är en pålitlig leverantör av belysningsprodukter med enkel installation och bra prestanda (80%). De har snabb och effektiv hantering av transportskador och erbjuder en bra kundservice med fantastiskt och rättvis service (80-90%). Kommunikationen är enkel och användarvänlig, vilket har fått positiv feedback från användarna (100%). Det kan dock finnas utrymme för förbättringar i kundkommunikation och produktförpackning för att undvika skador under leverans (33-25%). Sammantaget är Plus LED ett utmärkt val för belysningsbehov med hög kvalitet och service, men det finns möjlighet till förbättringar på vissa områden.

Produkt

👍 4   👎 0

Plus LED är en pålitlig produkt med enkel installation av lysrörarmaturer och bra prestanda. Transportskador åtgärdas snabbt och effektivt, vilket ger användarna trygghet och service av hög kvalitet. Plus LED uppskattas av många kunder för dess pålitlighet och enkelhet, vilket gör den till ett utmärkt val för belysningsbehov. (80%)

Leverans

“Snabb och rättvis service”

👍 2   👎 0

Plus LED har en snabb och effektiv hantering av transportskador, vilket uppskattas av kunderna. Servicen är också snabb och rättvis. Dock kan det finnas utrymme för förbättringar när det gäller kundkommunikation (33%) och produktförpackning för att undvika skador under leverans (25%). Överlag en pålitlig leverantör med bra service.

Kundtjänst

“Snabb och rättvis service”

👍 5   👎 0

Plus LED erbjuder en snabb och effektiv kundservice, med många kunder som rapporterar snabb och rättvis service vid eventuella problem (80%). Kunder beskriver servicen som fantastisk och bara i ordning (90%), vilket visar att företaget verkligen tar hand om sina kunder på ett utmärkt sätt.

Kommunikation

👍 3   👎 0

Plus LED har fått positiv feedback för sin enkla anslutning av lysrörarmaturer. Användare har uppskattat hur enkelt det är att installera produkten och beskriver den som "super" och "bara i ordning". Den uppskattas för sin användarvänlighet och enkelhet. (100%)


Om Plus LED

Plus LED är ett företag som specialiserar sig på LED-belysning för både privat och kommersiellt bruk. De erbjuder ett brett utbud av LED-produkter såsom lampor, strålkastare och paneler för att hjälpa kunder att effektivisera sin belysning och spara energi. Företaget grundades år 2010 och har sedan dess etablerat sig som en ledande leverantör av LED-belysning i Sverige. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och energieffektivitet strävar Plus LED efter att erbjuda innovativa och miljövänliga belysningslösningar för alla typer av behov.


Kontaktinformation

Fåborgvej 15A

9220 Aalborg Ø

Danmark

📧 support@plusled.se

☎ +45 71 99 29 23

🌐 plusled.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik