Perfect Jeans

29 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Perfect Jeans kommer från 29 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Perfect Jeans:

TrustPilot (29)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Perfect Jeans har en smidig returprocess (80%), det är lätt att byta varor (60%) och byta storlek om jeansen inte passar (70%). Gratis frakt och retur (100%) är också fördelaktigt. Tyvärr finns det brister i informationsgivning om returprocessen (50%), svårigheter med att spåra retur (40%) och problem med att få rätt storlek på ersättningsprodukter (30%). Det verkar även finnas felaktiga storlekar vid byten (20%) och bristande kommunikation angående maxmått för returer (35%).

“Lätt att byta varor”

👍 10   👎 9

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Kund - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Mycket trevligt bemötande
  • Lätt att byta varor