Partajshop

22 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Partajshop kommer från 22 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Partajshop:

TrustPilot (22)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Partajshop har en lättanvänd webbplats där det är enkelt att hitta det man söker (60%), med snabb leverans och bra kommunikation (80%). Det finns möjlighet att följa leveransstatusen online (100%) och beställningsprocessen är smidig (80%). Tyvärr kan det vara missvisande information om leveranstidpunkten (20%) och vissa kunder har upplevt att skjortorna är mindre än normalt vilket gör dem svåra att knäppa (40%). Trots det erbjuds tydlig leveransinformation och en enkel bedömningssystem på hemsidan (80%). Sammantaget erbjuder Partajshop en bra köpupplevelse för många kunder.

“nöjd med allt”

“Företaget och köpupplevelsen var bra”

👍 10   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

LINDA - 6 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • nöjd med allt

Petra Lindberg - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Företaget och köpupplevelsen var bra
  • produkten var jag inte så nöjd med