PandaHall

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för PandaHall kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för PandaHall:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. PandaHall erbjuder vackra stenar till bra priser och är transparenta kring sina material vilket ger kunderna förtroende (85%). Trots det kan leveranstiderna vara långa och kvaliteten på produkterna variera (75%). Sammantaget är företaget en pålitlig leverantör av smyckesmaterial men kan ha förbättringsområden gällande leveranstider och produktkvalitet.

Produkt

👍 2   👎 0

PandaHall har fina stenar till bra pris (85%), samtidigt som de är ärliga kring materialen i sina produkter (90%). Det gör det lätt för kunder att hitta det de letar efter och känna sig trygga med sina köp. Dock kan leveranstiden ibland vara lång (70%) och det kan finnas viss variation i kvaliteten på produkterna (80%).


Om PandaHall

PandaHall är ett kinesiskt företag som specialiserar sig på grossist- och detaljhandel av pärlor, smyckestillbehör, pärlor och andra hantverksmaterial. Företaget erbjuder ett brett sortiment av produkter till både hobbyister och professionella smyckestillverkare. PandaHall etablerades med syftet att tillhandahålla ett brett utbud av smyckestillverkningsmaterial till konkurrenskraftiga priser. Dess onlineplattform möjliggör för kunder världen över att enkelt köpa deras produkter. Företaget har genom åren etablerat sig som en ledande aktör inom sin nisch och fortsätter att expandera sitt utbud och sin kundbas globalt.


Kontaktinformation

🌐 pandahall.comKategorier

Nätbutiker | Mode | Merchandise