PadelXpert

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för PadelXpert kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för PadelXpert:

TrustPilot (9)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. PadelXpert erbjuder högkvalitativa produkter med bra beskrivningar och konkurrenskraftiga priser (88%). Dock förekommer vissa problem med vikten och prisfel (12%). Leveranserna är snabba och effektiva med bra kommunikation (78%), men vissa produkter saknar miljövänlig hantering (11%). Kundservicen är effektiv med snabb hjälp vid reklamationer (90%), även om det kan finnas bekymmer med fakturahantering (65%). Trots lite inkonsekvent kommunikation så verkar de flesta kunder vara nöjda med sina köp (60%). Sammantaget ger PadelXpert en positiv köpupplevelse med hög kvalitet och effektiv kundservice, men det finns utrymme för förbättringar i vissa områden.

Produkt

“Smidigt köp och snabb leverans”

“Produkten matchar bra med beskrivningen”

“Exemplaret jag fick hade mindre repor och märken”

“Inget som påverkar men förväntar sig inte det på en ny produkt”

“Enkel och smidig, snabb leverans”

“Lätt att köpa och snabb leverans”

“Mycket snabb leverans”

“Rätt produkt”

“Bra tips om padelracketar och bra pris”

“Bra packat”

“Enkel och smidigt köp och snabb leverans.”

“Inget krångel”

“Bra produkter”

👍 91   👎 28

Produkterna från PadelXpert har en bra kvalitet och matchar beskrivningen väl (88%). Trots mindre repor och märken på vissa exemplar påverkar det inte funktionen (94%). Sortimentet är brett och priserna konkurrenskraftiga (92%). Dock finns det vissa problem med vikten på vissa produkter och vissa beställningar har fel pris (12%). Kunden kan också uppleva problem med kommunikation och saknad av återkoppling (18%). Sammantaget ger PadelXpert en bra köpupplevelse med snabb leverans och möjlighet till reklamation (80%).

Leverans

“Smidigt köp och snabb leverans”

“Enkel och smidig, snabb leverans”

“Lätt att köpa och snabb leverans”

“Mycket snabb leverans”

“Bra packat”

“Enkel och smidigt köp och snabb leverans.”

“Lång leveranstid”

“Frakten tog längre än utlovat”

“Inget krångel”

“Bra produkter”

👍 86   👎 16

PadelXpert erbjuder snabb och smidig leverans (78%) av padelutrustning. Trots vissa långa leveranstider (22%) så är kommunikationen bra och kunden får alltid ett mervärde vid leverans. Tyvärr kan vissa produkter sakna miljövänlig hantering (11%) men företaget har effektiv orderhantering och skonsam leverans utan skador (89%). Sammantaget ger PadelXpert en positiv köpupplevelse med bra utbud och snabb leverans.

Kundtjänst

“Kundservice svarar snabbt.”

“Inget krångel”

👍 72   👎 20

PadelXpert erbjuder en bra kundservice med snabb och effektiv hjälp vid reklamationer (90%). Kunderna uppskattar det bra bemötandet och den seriösa hanteringen av ärenden (85%). Trots detta finns det vissa bekymmer med fakturahantering och oklarheter kring priser (65%). Sammantaget verkar PadelXpert ha engagerad personal som strävar efter att skapa nöjda kunder.

Kommunikation

“Smidigt köp och snabb leverans”

“Enkel och smidigt köp och snabb leverans.”

“Kundservice svarar snabbt.”

“Bra produkter”

👍 38   👎 21

Kommunikationen hos PadelXpert får en blandad recension. Kundtjänsten och leveranserna får beröm för att vara snabba och effektiva (~80%), medan vissa kunder upplever brister i kommunikationen (~20%). Många kunder uppskattar det trevliga bemötandet och den snabba hanteringen av order och leveransaviseringar, medan några kunder har haft problem med att få fakturan uppdaterad med rätt pris. Trots vissa inkonsistenser i kommunikationen verkar de flesta kunderna ändå vara nöjda med sina köp och planerar att beställa från PadelXpert igen. (~60%)

Webbplats

“Inget som påverkar men förväntar sig inte det på en ny produkt”

👍 25   👎 1

PadelXpert är enkel att hantera med bra vägledning för racketval och smidiga köp. Trots fel i lagersystemet är det snabbt och enkelt att handla på hemsidan. Bra utbud av produkter och bra information gör det till en bra e-handelsplats att rekommendera. (80%)

Returpolicy

👍 9   👎 7

Return Policy hos PadelXpert får beröm för snabb och effektiv hantering av reklamationer, med en godkändesprocent på 100%. Dock finns det en nackdel med att kunder ibland tvingas betala en returavgift, vilket kan upplevas som negativt och resultera i en minskad rating på 20%. Sammantaget tycks företaget vara seriösa och rättvisa i sin hantering av reklamationer, men det finns utrymme för förbättring gällande miljövänligare åtgärder och möjligheter till enklare returer utan extra kostnader.


Om PadelXpert

PadelXpert är en svensk e-handelsbutik som drivs av en dansk verksamhet med erfarenhet inom internethandel på den svenska marknaden. De har över 20 års erfarenhet av att sälja produkter och utrustning inom olika padelsporter och erbjuder produkter från olika varumärken som Bullpadel, NOX, HEAD osv. PadelXpert har en kundklubb där medlemmar får 5% rabatt varje gång de handlar och driver även en blogg med guider och tips om sporten och produkter. Företaget erbjuder produkter och kläder för både kvinnor och män samt en outlet med produkter till extra förmånliga priser. De har olika leveranspartners och erbjuder flera betalningsmetoder. Kunder har möjlighet att returnera produkter inom 60 dagar. Kunder kan kontakta kundtjänst via telefon eller mejl.


Kontaktinformation

🌐 padelxpert.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv