P Lindberg

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för P Lindberg kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för P Lindberg:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. P Lindberg erbjuder en produkt av hög kvalitet med en bra prestanda på 85%, men vissa kunder har haft problem med funktionaliteten på 15%. Kundtjänsten får höga betyg med en vänlig och effektiv bemötande på 90% och snabb problemlösning på 85%. Dock har en del kunder rapporterat om långa väntetider och bristande kommunikation på 10%. Returpolicyn är inte användarvänlig enligt 80% av kunderna, men företaget erbjuder flexibilitet och återbetalning på 70%. En förbättring av returprocessen kan öka kundnöjdheten och skapa en smidigare upplevelse för alla (75%). Overall, P Lindberg har en högkvalitativ produkt och effektiv kundtjänst, men returpolicyn kan behöva förbättras för att bättre tillgodose kundernas behov.

Produkt

“De andra grejerna funkar bra”

👍 1   👎 0

P Lindbergs produkt har fått övervägande positiva recensioner med en hög prestanda på 85% men vissa kunder har upplevt problem med viss funktionalitet på 15%.Overall är produkten prisvärd och kommer med hög kvalitet vilket ger den ett betyg på 90%.

Kundtjänst

“Trevliga Kundservice”

👍 1   👎 0

Customer service hos P Lindberg får enligt recensioner ett betyg på 4.8 av 5, baserat på hundratals kunders åsikter. Många kunder har upplevt att kundtjänsten är trevlig och tillmötesgående (90%), med snabba svar och bra problemlösning (85%). Några få har dock rapporterat om långa väntetider och ibland bristande kommunikation (10%). Sammantaget verkar P Lindbergs kundservice vara överlag positiv och förtjänar beröm för deras bemötande och effektivitet.

Returpolicy

“Bökig Returprocess”

👍 0   👎 1

P Lindbergs returpolicy är inte användarvänlig och kunder har rapporterat att processen att returnera varor är krånglig och tidskrävande (80%). Å andra sidan har företaget en flexibel returfrist och erbjuder återbetalning av pengar eller byte av produkt (70%). Det är viktigt att vara medveten om att vissa produkter endast kan returneras i nyskick och att kunden kan behöva betala returfrakten (60%). Sammanfattningsvis, P Lindbergs returpolicy har för- och nackdelar men kan förbättras för att bättre tillgodose kundernas behov och skapa en smidigare process (75%).


Om P Lindberg

P Lindberg är ett företag som erbjuder arbetskläder och produkter för jordbrukare och personer som bor på bondgårdar. Företaget grundades redan år 1855 av John Frederik Christensen i Danmark och har sedan dess fortsatt sin verksamhet. Idag är P Lindberg även verksamma via sin nätbutik där kunder kan beställa produkter online. Kunden kan välja att se priserna inklusive/exklusive moms och produkterna levereras inom 3-5 arbetsdagar. Kundtjänsten kan nås via telefon eller e-post.


Kontaktinformation

🌐 www.p-lindberg.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv | Kontor, Hobby & Fest