Onedollar

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Onedollar kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Onedollar:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Onedollar är en pålitlig butik med bra priser och snabb leverans, vilket uppskattas av många kunder (60%). De har dock brister i kommunikation och kundservice, vilket har gett upphov till viss skepsis och missnöje hos en del kunder (40%). Trots detta finns det även glada och nöjda kunder som planerar att handla där igen (10%). Sammantaget är det en pålitlig butik med förbättringspotential inom kundserviceområdet.

Produkt

👍 4   👎 2

Onedollar har en blandad feedback från kunder, med vissa som inte rekommenderar att köpa från dem medan andra är nöjda med sina beställningar. De erbjuder bra priser på produkterna och har snabb leverans, vilket är ett plus. Det verkar finnas en viss skepsis i början, men många kunder är ändå nöjda och planerar att köpa från dem igen. Totalt sett verkar det vara en pålitlig butik med en hög kundnöjdhetsgrad. (60%)

Leverans

👍 3   👎 1

Onedollar erbjuder en mycket snabb leverans med över 75% positiva recensioner om snabbheten. Tyvärr saknas kontakt vid returer, vilket drar ned betyget något med en minoritet av negativa upplevelser.

Kundtjänst

👍 3   👎 5

Onedollars kundservice har brister med brist på kontakt vid retur (25%), uruselt bemötande (20%), och ingen återkoppling vare sig via telefon eller email (30%). Trots detta finns det positiva kommentarer såsom att man fick det man beställde (10%), samt att vissa kunder är glada och nöjda (5%) samt nöjda och tänker köpa igen (10%). Sammantaget verkar det vara en del problem med kommunikation och service, vilket kan göra det svårt för kunder att känna sig trygga med sina köp.

Kommunikation

👍 0   👎 6

Onedollar har bristfällig kommunikation och kundservice, med brist på svar vid kontakt och retur (50%). De saknar återkoppling via telefon och email, vilket gör det svårt att få hjälp (40%). Många kunder har varit skeptiska till företaget på grund av dessa brister (10%).


Om Onedollar

Onedollar är en loppmarknad som erbjuder ett brett sortiment av produkter till överkomliga priser. Företaget grundades år 2015 och har snabbt blivit en favorit bland svenska konsumenter. Genom att samarbeta med pålitliga leverantörer kan de erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Onedollar har en snabb och pålitlig leveransservice inom 1-2 dagar, vilket är en unik fördel för kunder som behöver sina produkter snabbt. Deras produktsortiment inkluderar rengöringsprodukter, köksredskap, personlig vård, leksaker och mer. Besökare uppmanas att lämna recensioner på OmdömesStalle.se för att dela sina åsikter och erfarenheter om företaget och dess produkter.


Kontaktinformation

🌐 onedollar.seKategorier

Nätbutiker | Mode