Nordic Sheep

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Nordic Sheep kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nordic Sheep:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nordic Sheep erbjuder produkter av hög kvalitet med snabb leveranstid, vilket uppskattas av kunderna (100%). Prisnivån är dock något högre jämfört med konkurrenterna (85%), men för de som prioriterar kvalitet och snabb leverans är det definitivt värt att investera i Nordic Sheep-produkterna (95%). Leveransen är generellt sett snabb (90%) och effektiv (85%), men vissa kunder har noterat bristfällig förpackning (70%) som kan orsaka skador under transporten. Sammantaget erbjuder Nordic Sheep pålitlig och snabb leverans, med potential för förbättringar i förpackningen för att säkerställa att varorna når fram oskadade.

Produkt

👍 2   👎 0

Nordic Sheep-produkten är känd för sin snabba leveranstid och höga kvalitet, vilket uppskattas av kunderna. (100%) Produkten har dock en något högre prisnivå jämfört med andra liknande produkter på marknaden. (85%) Kunder som värdesätter kvalitet och snabb leverans bör definitivt överväga att investera i Nordic Sheep-produkten. (95%)

Leverans

👍 1   👎 0

Baserat på recensioner är leveransen av nordisk får snabb (90%) och effektiv (85%), vilket gör det smidigt för kunderna att få sina beställningar i tid. dock har vissa kunder påpekat att förpackningen ibland kan vara bristfällig (70%) och leda till skador på produkterna under transporten. Sammantaget verkar leveransen vara pålitlig och snabb, men förbättringar kan behövas för att säkerställa att varorna kommer fram i gott skick.


Om Nordic Sheep

Nordic Sheep är ett svenskt företag som grundades 2010 och specialiserar sig på försäljning av fårprodukter. Företaget erbjuder högkvalitativa fårskinn som är 100% äkta och certifierade enligt höga standarder. Deras sortiment inkluderar fårskinn i olika storlekar, färger och texture, vilket ger kunderna många alternativ att välja mellan. Nordic Sheep har också andra fårprodukter som fårskinnskuddar och stolsdynor för att lägga till en touch av elegans och komfort i hemmet eller kontoret. Med en engagerad och kunnig team strävar Nordic Sheep efter att erbjuda enastående kundservice och högkvalitativa produkter som uppfyller strikta miljö- och etiska standarder.


Kontaktinformation

🌐 nordicsheep.seKategorier

Nätbutiker | Inredning