Noella Fashion

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Noella Fashion kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Noella Fashion:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Noella Fashion har högkvalitativa produkter (50%) men lider av dåligt sydda och dåligkvalitetsproblem (20% och 10%). Leveranstjänsten är smidig och snabb (100%) men lageruppdateringarna är inte tillräckliga (50%). Kundservicen är vänlig men ojämn (33%) med svag kommunikation och en undermålig storleksguide (67% och 50%). Kommunikationen är snabb men kan vara svår för vissa kunder (100% och 50%). Returpolicyn är delad med tydlig process men extra kostnader för returfrakt (50%). Totalt sett behöver Noella Fashion förbättra produktkvalitet, kommunikation och kundservice för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 1   👎 6

Noella Fashion har enligt recensioner på produkten både positiva och negativa aspekter. På den positiva sidan verkar produkten ha hög kvalitet (50%), vilket är ett stort plus. Tyvärr verkar dock klänningen vara dåligt sydd (20%) och av dålig kvalitet (10%), vilket kan vara en besvikelse för kunderna. Dessutom verkar storleksguiden vara undermålig (10%), vilket kan leda till att kunder får fel storlek och behöver göra returer (10%). Det är viktigt för Noella Fashion att förbättra lageruppdateringar för att undvika problem med felaktiga storlekar och besvikelser över kvaliteten på produkten.

Leverans

👍 2   👎 2

Noella Fashion har en smidig frakt med snabb leverans, vilket kunderna uppskattar (100%). Tyvärr uppdaterar de inte sitt lager regelbundet vilket kan leda till att vissa produkter är dåligt sydda (50%). Med våra kunders erfarenhet i åtanke kan vi rekommendera Noella Fashion för deras effektiva leveransservice men med en varning för att vara medveten om produkternas kvalitet.

Kundtjänst

👍 2   👎 4

Noella Fashion har en del bra egenskaper när det kommer till deras kundservice, med ett gott bemötande som många kunder uppskattar (33%). Tyvärr är det svårt att kommunicera med företaget och storleksguiden är undermålig (67%). Kundservice kan vara ojämn och det förekommer felaktig information ibland (50%). Sammanfattningsvis har Noella Fashion en bit kvar att jobba på för att förbättra sin kundservice.

Kommunikation

👍 1   👎 1

Noella Fashion har en snabb återkoppling (100%) vilket underlättar kommunikationen, men vissa kunder har haft problem med att kommunicera med företaget (50%). Detta kan förbättras för att öka kundnöjdheten.

Returpolicy

👍 0   👎 2

Noella Fashion erbjuder en returpolicy som får delade åsikter från kunder. Fördelar inkluderar en tydlig returprocess och möjligheten att returnera produkter. Nackdelar inkluderar att kunder behöver betala extra för returfrakten (50%) vilket kan vara en avtändande faktor för vissa. Totalt sett får Noella Fashion's returnpolicy ett medelbetyg.


Om Noella Fashion

Noella Fashion är ett företag från Danmark som erbjuder kläder och väskor för kvinnor och flickor. De satsar på stilen "skandinavisk minimalism" och lanserar varje år sex "ready to wear"-kollektioner. Företaget har olika återförsäljare runt om i Europa som erbjuder deras produkter. Kunden kan prenumerera på deras kostnadsfria nyhetsbrev och får 10% rabatt på en beställning. Noella Fashion erbjuder gratis frakt vid beställningar över 699 kr och kunden har möjlighet att göra en retur inom 30 dagar från att de tagit emot sin beställning. För mer information om företaget och deras produkter, besök Noella Fashions hemsida.


Kontaktinformation

🌐 noellafashion.seKategorier

Nätbutiker | Mode