Neatsvor

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Neatsvor kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Neatsvor:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Neatsvor erbjuder produkter med imponerande sugkraft som effektivt tar bort dammråttor och små hundhår, vilket uppskattas av många användare. Deras kundtjänst får positiva recensioner för trevligt bemötande (100%) och professionell service (90%), även om vissa kunder klagar på bristande produktkunskap (70%). Kommunikationen är bra med enkelt tillgänglig information (100%), men en del kunder önskar sig snabbare svarstid (60%). Sammantaget är Neatsvor en pålitligt företag med utrymme för förbättringar.

Produkt

👍 2   👎 0

Neatsvors produkt har en imponerande sugkraft som effektivt tar bort dammråttor och små hundhår, vilket uppskattas av många användare. Deras produkter rekommenderas av användare för dess effektivitet. (100%)

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Kundtjänsten hos Neatsvor har fått positiva recensioner för sitt trevliga bemötande (100%) och professionella service (90%). Kunderna uppskattar också den snabba svarstiden (80%) och tillgängligheten för att lösa eventuella problem (85%). Dock finns det vissa klagomål om bristande kunskap om produkterna (70%). Sammantaget verkar Neatsvors kundtjänst vara tillmötesgående och tillmötesgående med rum för förbättring.

Kommunikation

👍 2   👎 0

Neatsvor har en bra kommunikation och jag rekommenderar deras produkter. (100%) Enkelt att få information och svar på frågor. (100%) En del kunder kan önska sig en snabbare svarstid. (60%)


Om Neatsvor

Neatsvor är ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla innovativa och högkvalitativa städprodukter, såsom robotdammsugare och golvrengörare. Företaget grundades år 2014 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen. Med deras fokus på användarvänliga produkter och teknologisk innovation har Neatsvor etablerat sig som ett pålitligt varumärke inom städutrustning.


Kontaktinformation

🌐 www.neatsvor.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik