Naturecan

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Naturecan kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Naturecan:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Naturecan erbjuder högkvalitativa produkter med bra smak och konsistens, vilket ger en trevlig användarupplevelse. Leveransen är ojämn och kan förbättras, med problem som felaktiga adresser och otäta förpackningar. Kundtjänsten är generellt sett bra, med snabb respons och hjälpsamma medarbetare, även om vissa kunder upplever långa svarstider. Kommunikationen kan förbättras med brist på orderbekräftelse, men snabb respons på individuella frågor. Sammantaget erbjuder Naturecan en positiv upplevelse för de flesta användare, med vissa områden som kan förbättras för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 0   👎 1

Naturecan Bring är en högkvalitativ produkt med bra smak och konsistens, vilket ger en trevlig upplevelse för användaren. Den levereras snabbt och effektivt. Vissa kunder har dock rapporterat att det tar längre tid än förväntat att märka av effekterna av produkten. Andra har haft problem med förpackningen, som ibland inte är tillräckligt tät och kan läcka. Sammantaget ger Naturecan Bring en positiv upplevelse för de flesta användare, men det finns några svagheter att vara medveten om. (80% positiva recensioner, 20% negativa recensioner)

Leverans

👍 0   👎 4

Naturecan leverans har haft problem med orderbekräftelser och leveransföretaget Bring, vilket resulterat i att paket har skickats till fel adress och kunder har fått köra i onödan för att hämta sina paket. Trots detta har vissa kunder upplevt en smidig leveransprocess. Sammantaget verkar leveransen från Naturecan vara ojämn och kan förbättras (60%).

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Naturecan har en bra kundtjänst som är tillmötesgående och svarar snabbt på frågor via e-post eller telefon (90%). De är hjälpsamma och lösningsorienterade när det uppstår problem med beställningar eller leveranser (85%). En del kunder har dock upplevt långa svarstider eller fördröjningar i kommunikationen (70%). Sammantaget erbjuder Naturecan en bra kundservice med vänliga och professionella medarbetare (80%).

Kommunikation

👍 0   👎 2

Naturecan har en brist på orderbekräftelse, vilket kan vara förvirrande för kunderna (60%). Dock svarade de snabbt på frågor och gav den önskade informationen (80%). Sammantaget förbättringsområden för kommunikationen, men bra respons på individuella förfrågningar. (70%)


Om Naturecan

Naturecan är ett svenskt företag som har funnits på marknaden under några år. De erbjuder olika produkter som innehåller CBD och driver en forskningsgrupp som besöker olika licensierade hampaodlare i Europa och USA. Naturecan hämtar sin hampa från USA. Företaget erbjuder produkter såsom CBD-kapslar, CBD-oljor och Naturecan Beauty. Kunden har möjlighet att använda sökfunktionen på hemsidan för att hitta produkter. En beställning över 450 kr från Naturecan har ingen fraktkostnad, annars tillkommer en leveranskostnad på 59 kr. Leveranstiden är vanligtvis mellan 3-10 arbetsdagar. Kunden har 14 dagar på sig att returnera produkten om det behövs, och om returen godkänns återbetalas hela summan till kunden. Kunden kan kontakta kundtjänsten hos Naturecan genom telefon, e-post eller kontaktformulär på hemsidan.


Kontaktinformation

🌐 www.naturecan.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård