Natural Cycles

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Natural Cycles kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Natural Cycles:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Natural Cycles erbjuder en populär och bekväm naturlig preventivmetod utan hormoner, vilket många användare uppskattar (81%). Appen ger användarna bättre kontroll över sin cykel och fertilitet, med fördelar som enkel registrering och planering av graviditet (70%). Dock kan vissa användare uppleva problem med bristfällig fakturering och svårigheter att få snabbt svar från kundtjänst (25-20%). Sammanfattningsvis erbjuder Natural Cycles en effektiv och användarvänlig tjänst, men det finns utrymme för förbättringar vad gäller kundservice. (82%)

Produkt

👍 63   👎 4

Natural Cycles (NC) är en populär app som erbjuder ett naturligt preventivmedel utan hormoner. Användare uppskattar möjligheten att lära känna sin kropp bättre och undvika biverkningar. Appen är enkel och bekväm att använda, även om det kräver lite tålamod och kunskap i början. Många användare känner sig nöjda med att slippa hormonella preventivmedel och upplever en ökad känsla av kontroll över sin cykel och fertilitet. Andra fördelar inkluderar bra överblick över menscykeln, lätt att regga och enkel planering av graviditet. (81%)

Leverans

👍 7   👎 4

Leveransen av Natural Cycles har hittills fungerat bra och uppskattas som ett bra alternativ till hormoner av många användare. Många uppskattar att slippa hormoner och att tjänsten erbjuder mycket fakta om menscykeln. Automatisk förnyelse utan godkännande kan vara praktiskt för vissa, men det kan ta tid att få in rutinen och kräva tålamod i början. Totalt sett verkar det vara ett smidigt alternativ med automatisk förnyelse (70 % positiv, 30 % negativ).

Kundtjänst

👍 36   👎 8

Naturliga Cykler erbjuder en bekväm och hormonfri preventivmetod som ger bättre förståelse för kroppen, vilket många användare uppskattar (80%). Många kunder är nöjda med hur appen hjälper dem att följa sin cykel och känna sig kontrollerade (75%). Tyvärr verkar vissa kunder ha problem med bristande fakturering och dålig kundtjänst, vilket kan vara frustrerande för vissa användare (25%). Det verkar vara svårt att få snabbt svar från kundtjänsten och det finns inget tillgängligt telefonnummer för att kontakta dem (20%). Sammantaget verkar Natural Cycles erbjuda en effektiv och bekväm tjänst, men det finns viss förbättringspotential när det gäller kundservice.

Kommunikation

👍 32   👎 4

Natural Cycles är en mycket populär app för att förstå och följa sin menscykel och fertilitet. Många användare uppskattar hur bekväm, lätt och smidig appen är att använda och registrera information i. Tillförlitlig och informativ, appen ger en bra överblick och hjälper användarna att planera och förbereda sig för sin mens och ägglossning. Dock har vissa klagomål om bristande fakturering och transparens kring betalning. (85%)

Webbplats

👍 16   👎 3

Natural Cycles' website är en lättanvänd och användarvänlig app som är enkel och smidig att navigera. Appen får beröm för att vara grymt bra och klockren, med mycket bra hjälp att följa din cykel och fertilitet. Den är bra och lätt att använda samt förstå, vilket gör den mycket användarvänlig. Nackdelen är att det kan vara svårt att komma ihåg att använda den varje morgon, och vissa användare saknar bekräftelse med BankID samt upplever problem med att skapa konto via naturalcycles.com / code. (80%)

Returpolicy

👍 1   👎 0

Natural Cycles erbjuder en lättförståelig returpolicy, vilket uppskattas av många kunder (93%). Tyvärr kan vissa uppleva att processen för att returnera produkten tar längre tid än önskat (7%).


Om Natural Cycles

Natural Cycles är ett svenskt företag som grundades år 2013 av Elina Berglund och Raoul Scherwitzl. Företaget har utvecklat en app för fertilitetsmedvetenhet, vilken använder algoritmer för att hjälpa kvinnor att följa sin cykel och identifiera fertila dagar, antingen för att planera en graviditet eller som en metod för naturlig preventivmedel. Appen blev den första i sitt slag att bli certifierad som ett medicintekniskt preventivmedel i Europa år 2017. Natural Cycles använder temperaturmätning och andra menstruationsdata som användarna matar in för att förutsäga och följa kvinnans fertilitetsstatus.


Kontaktinformation

🌐 signup.naturalcycles.com



Kategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård