OmdömesStalle

  Recensioner Weekday

  Nuförtiden kan man handla det allra mesta online, man behöver inte längre gå och trängas i en fysisk affär. Oberoende vad man är ute efter så finns det på nätet, mat, inredning, hushålls pryar, smink och skönhet och även kläder och mode. Oberoende om man har ett stort intresse av kläder och mode, eller om man endast klär på sig varje morgon för att man måste, så måste man oberoende köpa kläderna någonstans. Man kan hitta kläder på olika secondhand butiker, i fysiska butiker i någon galleria eller på nätet. Ett företag som säljer kläder och mode både online men även i fysiska butiker är Weekday.

  Mer information om företaget Weekday

  Weekday är ett svenskt mode och denim företag som både lanserades och grundades under 2002. Företaget erbjuder kläder för både kvinnor och män samt att de även har en liten avdelning av speciellt utvalda märken. I dagsläget har Weekday fysiska butiker i 13 olika länder, och de levererar sina produkter från sin nätbutik till 88 olika länder och marknader.

  Weekday.

  Vad erbjuder Weekday sina kunder?

  Det första man ser då man går in på företagets webbshop är om de för tillfället har några olika kampanjer eller erbjudanden. Man kan även genast använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man är te efter, men man kan även enkelt filtrerar för att endast se kläder för kvinnor/män. Weekday har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kommande kampanjer och erbjudanden.

  Inne på Weekday kan man läsa om vad frakten skulle kosta och hur länge det skulle ta för varje specifikt land. Men när det gäller Sverige så erbjuder företaget 3 olika leveransmetoder, vilka är: leverans till ditt närmaste ombud, hemleverans eller snabb hemleverans. Priserna kommer att variera på de olika metoderna men det ligger mellan 40 kr – 100 kr. Om man gör en beställning på över 500 kr kommer leveransen till närmaste ombud att vara gratis. Efter att varje beställning är skickad kan man spåra den. När det gäller betalningen erbjuder Weekday några olika betalningsmetoder. Man kan välja att betala med Paypal, kortbetalning, faktura eller delbetalning. På alla produkter och leveranser på hemsidan är det 30 dagars returrätt, men alla produkter som returneras måste vara rena, oanvända och de ska ha alla ursprungliga lappar kvar på sig. För att göra en retur ska man fylla i retursedeln som kom med vid beställning och sedan skicka tillbaka paketet.

  Hur kan man komma i kontakt med Weekday?

  Om man har några frågor eller funderingar kan man kontakta Weekdays kundtjänst. Man kan antingen nå dem på telefon (077 093 0739), via e-post (customerservice@weekday.com) eller så kan man chatta med dem inne på Facebook. Oberoende vilket land man bor i kommer kundtjänsten endast att prata engelska. Innan man kontaktar företaget kan man alltid läsa all information som finns inne på deras hemsida, man kan hitta svaret på sina frågor redan där.

  Har du handlat hos Weekday? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.

  Weekday
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Weekday

  Din recension

  FAQ

  Är Weekday ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Weekday. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Weekday?

  Weekday är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weekday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.