OmdömesStälle

  Recensioner Watery

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företag som driver sin egen online verksamhet ibland annat Sverige är Watery, och de erbjuder sina kunder simutrustning och likande produkter.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Watery? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Watery

  Företaget lanserades och grundades under 2016 i oktober i Sverige och de har i dagsläget Sveriges största utbud av badkläder från olika kända varumärken. Företaget har hittills haft mer än 75 000 kunder på deras hemsida samt att de har mer än 6 500 produkter i sitt sortiment.

  Bring Research - Så blir du en vinnare i julhandeln 01

  Vad kan man hitta i utbudet hos Watery?

  Företaget erbjuder produkter till både kvinnor, män och barn samt att man på deras hemsida kan se vilka produkter som är rekommenderade av simmare i världsklass. Om man gör en beställning hos företaget så kommer man att få gratis frakt om man väljer att göra en beställning som är mer än 799 kr, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man genomför beställningen. Den vanliga leveranstiden är mellan 1 till 3 arbetsdagar, i synnerhet om man gör en beställning innan kl. 10 på morgonen på vardagar. När det kommer till själva betalningen så kommer den att skötas via Klarna och detta betyder att man kan välja mellan att betala med kortbetalning, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Watery?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Innan man kontaktar företaget så kan man alltid börja med att läsa igenom de oftast ställda frågorna som finns besvarade inne på hemsidan. Skulle man vara missnöjd med någon produkt och vill lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du handlat hos Watery? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Att träna simteknik.

  Watery
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  VARNING

  Jag betalde i förskott. Det har gått mer än en månad sedan jag beställde och jag ser mina pengar som förlorade.

  Jag fick inga varor. Watery påstod att posten slarvat bort paketet. De skulle sända nya varor. Inga varor kom. Watery påstod att de var på väg. PoatNord förnekar att paket nr 2 skickats.
  Fick mail att en produkt var slut och att delsumma återbestalats.
  Inga varor kom. Inga pengar (delåterbetalning) kom.
  Watery svarar inte på mail om reklamation.
  Waterys online-chat svarar inte.
  Watery svarar inte på telefon.

  Av: Lena Neumann01-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Watery

  Din recension

  FAQ

  Är Watery ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Watery. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Watery?

  Watery är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Waterys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.