OmdömesStälle

  Recensioner UNIGgardin

  En sak som finns i nästan alla personers hem är gardiner. Vissa personer väljer att köpa ett par gardiner som de har i samma runt året runt, medans andra byter mellan sommar/vintergardiner och till och med julgardiner. Oberoende vad man är ute efter när det kommer till gardiner så vill man oftast att gardinerna ska hålla och inte gå sönder, och att dom ska vara till ett bra pris. Om man vill köpa gardiner så kan man åka till en fysisk affär, för att hitta gardiner. Men nuförtiden som så mycket annat så säljs även gardiner online, så att man kan sitta hemma i soffan och beställa. Det finns många olika online butiker som erbjuder gardiner, men ett av dessa företag är UNIGgardin. Hos det företaget kan man hitta skräddarsydda gardiner helt online.

  Mer information om UNIGgardin

  Företaget grundandes och lanserades under 2006 av en person vid namnet Morten Mark. Redan från början var det klart för företaget vad de villa erbjuda sina kunder, vilket är ”skräddarsydda gardiner i hög kvalitet, som även är till ett bra pris”. Efter att företaget började sälja gardiner och fram tills idag har de sålt över 1 miljon gardiner, och de har även vunnit pris 3 gånger.

  UNIGgardin

  Vad erbjuder UNIGgardin?

  företaget hemsida kan man kolla igenom deras sortiment genom att se olika kategorier. På hemsidan finns det kategorier som tex rullgardiner, hissgardiner, tillbehör, persienner mm. Om man är osäker på vilka gardiner man ska ha till ett viss rum kan man beställa hem gratis gardinprover från UNIGgardin, för att lättare kunna bestämma sig. Om du gör en beställning men inte är helt säker på vilka mått du ska ha på dina gardiner kan du teckna en måttagningsförsäkring utan någon självrisk. Då kommer du att få dina gardiner utbytta gratis om det är så att du har beställt fel mått. UNIGgardin erbjuder sina kunder prisgaranti, vilket betyder att om du hittar samma gardiner billigare hos någon annan återförsäljare i Sverige så kommer företaget att betala mellanskillnaden till dig.

  Hur kan man komma i kontakt med UNIGgardin?

  Om man har några frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med företaget kan man nå dem på 3 olika sätt. Det första är att man kan ringa dem (010 888 7398), man kan skicka e-post (info@uniggardin.se), eller så kan man chatta med dem inne på deras hemsida. Om du har handlat hos företaget men känner att något är fel eller konstigt ska du kontakta dem så att de kan hjälpa dig, även om du har några förbättrings idéer till dem kan du höra av dig. UNIGgardin har en ”FAQ” på sin hemsida som man kan läsa igenom om man undrar över något, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där.

  Har du handlat hos UNIGgardin? Om du har de ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem och berätta vad du tyckte. Kom ihåg att en recension alltid är bra så länge den är ärlig och sann.

  UNIGgardin
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  DO NOT BUY! Very poor quality

  DO NOT BUY!
  They have the worst quality and worst support.
  My rullgardin fell, the fabric got injured quickly and the spring did not work from the first day and they did not offer any support!! The 5 years garanti is only a lie !

  Av: sepideh zamanizadeh27-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om UNIGgardin

  Din recension

  FAQ

  Är UNIGgardin ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om UNIGgardin. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder UNIGgardin?

  UNIGgardin är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till UNIGgardins webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.